Wat is een keerwand?

Vraag je je af wat een keerwand is, lees dan vooral verder. Van Dijk Beton biedt verschillende keerwanden aan en deze kunnen erg nuttig zijn voor meerdere toepassingen. De naam zegt het zelf al, een keerwand is gemaakt om iets tegen te houden. Wil je meer weten over de functie van keerwanden? Lees dan verder.

Functie(s) van een keerwand

Een keerwand kan gebruikt worden voor verschillende doeleinden. Heeft u een keerwand nodig voor grondkerende constructies? Of wilt u ze gebruiken voor het creëren van opslagvakken van bulkmaterialen (zout, zand of ander materiaal)? Geen probleem want van Dijk Beton heeft het geschikte keerelement voor elke toepassing. Echter moet u wel zeker weten of u de juiste keerwand gebruikt, dit speelt een grote rol bij de toepassing van het product.

betonnen keerwanden

Keerwanden van Van Dijk beton

Alle keerwanden bij van Dijk Beton zijn gemaakt voor multifunctionele toepassingen in de weg-, grond- en waterbouw. Deze betonnen keerwanden kunnen gebruikt worden voor verschillende werkzaamheden. Denk aan de opslag van bulkmaterialen of voor het overbruggen van hoogteverschillen. Wilt u bulk zoals gras of mais opslaan, dan leveren wij hier speciale sleufsilo-elementen bij.

Wist u dat de betonnen keerwanden ook gebruikt kunnen worden bij het realiseren van een erfscheiding of bij de opdeling van terreinen? Op de vraag wat is een keerwand, kan je wel zeggen dat dit een multifunctionele toepassing is voor meerdere werkzaamheden als opslag, bewaring en scheiding.

Welke keerwand heeft u nodig?

Bij van Dijk Beton worden meerdere productiemethoden gehanteerd. De elementen worden zijdelings gestort (de zichtzijde heeft dan een gebezemde of gerolde structuur) of met de voetzijde naar boven gestort (beide zijden van de wand zijn dan glad) (afhankelijk van het gekozen type.

Van Dijk Beton heeft meerdere keerwanden:

Heeft u speciale wensen betreft de keerwanden, zoals een specifieke kleur? Neem gerust contact op. Wij zorgen dat u uw keerwand krijgt zoals u die wilt hebben.

Meer weten?

Het is van belang om de juiste keuze te maken bij de toepassing van betonnen keerwanden. Een verkeerde keuze kan vervelende gevolgen hebben. Laat u dus goed informeren van tevoren. Onze deskundige medewerkers adviseren u graag verder.

Heeft u vragen of wilt u meer weten? Neem contact op, wij beantwoorden uw vragen graag.

 
    Direct een offerte aanvragen?