Tijdelijke opslag veevoer

Zoekt u naar een manier voor tijdelijke opslag van uw veevoer? Van Dijk Beton helpt u graag verder. Een sleufsilo biedt vele voordelen. Wilt u meer weten over alle mogelijkheden? Lees verder, we vertellen u alles over de betonnen wanden.

Tijdelijke opslag van uw veevoer door middel van sleufsilo’s

Denkt u eraan om een sleufsilo te gebruiken om uw goederen op te slaan? Goed plan, dit is een ideale oplossing voor de tijdelijke opslag van uw veevoer. Deze betonnen wanden bieden meerdere voordelen. Zo zijn ze ruimtebesparend, duurzaam en verbruikt u minder afdekplastic. Maar ook is het kuilvoer beter te verdichten vergeleken met rijkuil. Tenslotte kunt u het gras zonder problemen aanwalsen, de sleufsilowanden zijn hier namelijk op berekend. En aangezien deze uit losse elementen bestaat, is het ook mogelijk om voor vrijwel elke gewenste ruimte een juiste sleufsilo beschikbaar te stellen.U heeft namelijk veel verschillende mogelijkheden met deze keerwanden.

Diverse betonnen keerwanden

Naast de sleufsilowanden kunt u de betonnen wanden van Van Dijk Beton voor vele andere toepassingen gebruiken. U heeft een uitgebreid aanbod aan betonnen keerwanden. Wij kunnen ons voorstellen dat de keuze voor de juiste wanden voor uw opslag niet eenvoudig is gemaakt. Daarom vertellen we u wat meer over elke wand:

  • L wand: een L-Wand is een enkelkerend sleufsilo-element aan de buitenzijde van de silo. De elementen zijn zelfstandig kerend: ze zijn vrijstaand en hebben geen grondwal nodig.
  • T-wand: een T-Wand heeft de vorm van een omgekeerde hoofdletter T en dient als tussenwand tussen 2 vakken in een sleufsilo.
  • U-wand: de U-wand heeft de vorm van de hoofdletter U en dient als een tussenwand in een sleufsilo. De U-wand dient voor 75% gevuld te worden met water-doorlatend zand wat meewerkt in de constructie en als goot- en waterbuffer functioneert.

Van Dijk Beton

Wilt u in zee met Van Dijk Beton? Wij komen onze afspraken wij niet alleen na, ook als afspraken gewijzigd moeten worden passen wij ons moeiteloos aan. We zijn compact georganiseerd, onze medewerkers staan onderling in nauw contact en kunnen snel reageren op veranderende vragen. Ook als er op het laatste moment nog iets moet veranderen. We doen er alles aan om het u zo gemakkelijk mogelijk te maken. Onze kracht wordt zo ook uw kracht en samen creëren wij onderscheidend vermogen.

Beginnen met de opslag van veevoer

De opslag van uw veevoer is zo geregeld met behulp van een sleufsilo van Van Dijk Beton. Wilt u meer weten over alle mogelijkheden, of heeft u vragen? Neem contact op. Onze medewerkers staan graag voor u klaar.

 
    Direct een offerte aanvragen?