Te Koop keerwanden

Bent u op zoek naar hoogwaardige keerwanden voor uw project? Dan staan we bij Van Dijk Beton graag voor u klaar. Wij hebben een ruim aanbod keerwanden te koop staan, die wij uit voorraad kunnen leveren. Of u nu keerwanden nodig heeft voor grondkerende constructies of voor het maken van opslagvakken voor bulkmaterialen zoals zand of zout; voor elke toepassing hebben we het beste product.

Wilt u meer weten over onze keerwanden die te koop staan of bent u benieuwd naar wat we voor u kunnen betekenen? Neem dan gerust contact met ons op voor meer informatie. Wij helpen u graag.

Onze Keerwanden: Unieke Kenmerken

 • Hoogwaardig beton
  Bij Van Dijk Beton gebruiken we enkel hoogwaardig beton voor onze keerwanden. Dit zorgt niet alleen voor een langere levensduur, maar ook voor een indrukwekkende duurzaamheid. Onze keerwanden zijn bestand tegen verschillende weersomstandigheden, waardoor ze ideaal zijn voor zowel binnen- als buitentoepassingen.
 • Maatwerk
  Wij begrijpen dat elke situatie uniek is. Daarom bieden wij maatwerkoplossingen voor keerwanden. Of u nu een specifieke afmeting, vorm of kleur nodig heeft, wij passen onze keerwanden aan volgens uw specifieke wensen. Dit maakt Van Dijk Beton de ideale keuze voor projecten van elke omvang.
 • Milieuvriendelijkheid
  Duurzaamheid staat centraal in ons bedrijfsbeleid. Onze keerwanden zijn niet alleen gemaakt van hoogwaardig beton, maar we streven er ook naar om onze ecologische voetafdruk te minimaliseren. Door te kiezen voor Van Dijk Beton, kiest u voor een milieuvriendelijke oplossing die voldoet aan de hoogste normen van kwaliteit.

 

prijs keerwanden

Toepassing van onze keerwanden

Onze keerwanden die te koop staan zijn erg breed inzetbaar. Zowel voor de grond-, weg- en waterbouw worden de wonden voor diverse doeleinden ingezet, zoals het overbruggen van hoogteverschillen in het maaiveld en het maken van opslagvakken voor bulkmaterialen zoals voer of grind. Ook kunnen ze ingezet worden als erfscheiding of het opdelen van een terrein. Laat ons vooraf weten waar u de keerwanden voor nodig heeft, dan geven wij advies over de toepassingsmogelijkheden. We zetten de mogelijkheden voor u op een rij:

 • Enkelkerende keerwanden
 • Dubbelkerende keerwanden
 • Keerwanden geschikt voor verkeersbelastingen
 • Keerwanden met een verbrede bovenrand
 • Keerwanden met een hiel
 • Hoekelementen
 • Keerwanden met een motief en/of kleur

Meer informatie over onze keerwanden die te koop staan

Van Dijk Beton biedt keerwanden van ongeëvenaarde kwaliteit, duurzaamheid en maatwerk. Als u op zoek bent naar hoogwaardige oplossingen die voldoen aan al uw eisen, hoeft u niet verder te zoeken. Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie over onze keerwanden en ontdek waarom wij de voorkeurskeuze zijn voor talloze projecten.

Direct een offerte aanvragen?