Stelconplaten voor het verharden van terreinen

Betonplaten, ook bekend als bedrijfsvloerplaten, worden vaak gebruikt om terreinen en toegangswegen vlak en verhard te maken binnen de industriële, agrarische, sport en recreatiesector. Stelconplaten zijn veelvuldig te vinden op bedrijventerreinen. Er zijn verschillende diktes beschikbaar afhankelijk van het gebruik, de platen hebben standaard de afmetingen 2000x2000mm & 2000x1000mm. Bij Van Dijk beton produceren we betonplaten van hoge kwaliteit welke een efficiënt en duurzaam middel vormen voor het verharden van terreinen.

stelconplaat 200x200

De voordelen van Stelconplaten

  • Worden gemaakt met een speciaal betonmengsel voor hoge chemische resistentie
  • Zijn verkrijgbaar in de afmeting 2000x2000x140mm en 2000x1000x140mm met de keuze uit enkele of dubbele wapening
  • Beschikken over hijsvoorzieningen voor gemakkelijke verplaatsing
  • Kunnen op maat worden gemaakt

Waarom kiezen voor Stelconplaten van Van Dijk Beton?

  • Wij hanteren kwaliteitssystemen en hebben certificeringen voor het ontwerp, productie en levering van betonnen bouwelementen
  • Wij garanderen betonplaten van de hoogste kwaliteit
  • Wij werken transparant en leveren een uitgebreide prijsindicatie en productieplanning
  • Onze specialisten staan altijd klaar met advies en informatie

Veelgestelde vragen

V: Kunnen de stelconplaten worden gebruikt in de agrarische sector?
A: Ja, onze betonplaten zijn ideaal voor gebruik in de agrarische sector vanwege hun hoge chemische resistentie.

V: Zijn stelconplaten 200×200 verkrijgbaar in andere maatvoeringen?
A: Ja, wij kunnen de platen op maat voor je maken. Neem contact met ons op via het contactformulier of bel naar 0184 – 67 16 00.

Verschillen betonplaten en stelconplaten

Er zijn verschillen tussen reguliere betonplaten en stelconplaten, waaronder de afmetingen, dikte, wapening, deklaag en randafwerking. Stelconplaten zijn gewapend met transportwapening, constructief beton of zeer hoge as- en puntlasten, hebben een slijtvaste deklaag en zijn afgewerkt met een stalen rand. Van Dijk Beton kan u helpen bij het kiezen van het juiste type, formaat en dikte. Neem gerust contact op voor advies.

Neem vandaag contact met ons op

Stelconplaten zijn een duurzame oplossing voor het verharden van toegangswegen en binnen of buiten terreinen. Wij leveren standaard catalogus modellen betonplaten vanuit voorraad en gaan graag in gesprek over maatwerk projecten. Neem vandaag contact op voor meer informatie, onze experts adviseren u graag. Vul het contactformulier in en ontvang zo spoedig mogelijk een reactie.

Direct een offerte aanvragen?