Sleufsilo opslag

Wilt u gebruik maken van een sleufsilo voor uw opslag? Dan bent u bij Van Dijk Beton aan het juiste adres. Wij zijn gespecialiseerd in het maken- en leveren van betonnen wanden voor uw toepassing en helpen u graag verder met de juiste sleufsilowanden. Meer weten over de mogelijkheden? Lees verder.

Wat is een sleufsilo?

U heeft vast weleens gehoord over het gebruik van een sleufsilo voor uw opslag. Sleufsilo’s worden gebruikt om gewassen in te kuilen, denk hierbij aan gras en snijmaïs. Een sleufsilo bestaat uit een betonnen vloer en betonnen zijwanden en wordt gevuld met een opraapwagen of een kipper. Deze wanden zijn ideaal voor de opslag van uw goederen en kunnen in diverse afmetingen gemaakt worden.

Meer weten over sleufsilowanden?

Waarom kiezen voor opslag d.m.v. een sleufsilo

Het gebruik van een sleufsilo voor opslag heeft meerdere voordelen. Zo is het kuilvoer een stuk beter te verdichten vergeleken met een rijkuil. Dit zorgt er ook voor dat het mais minder breukgevoelig is. Daarnaast is het gebruik van een een sleufsilo ook duurzaam en ruimtebesparend. U gebruikt minder ruimte en u verbruikt minder afdekplastic.

Tenslotte kunt u het gras zonder problemen aanwalsen, de sleufsilowanden zijn hier namelijk op berekend. En aangezien deze uit losse elementen bestaat, is het ook mogelijk om voor vrijwel elke gewenste ruimte een juiste sleufsilo beschikbaar te stellen.U heeft namelijk veel verschillende mogelijkheden met deze keerwanden.

Keerwanden

Op zoek naar betonnen keerwanden? Wij bieden een uitgebreid assortiment betonnen keerwanden. Hierdoor zijn wij in staat voor elk project een passende beton keerwand te bieden. De juiste toepassing van een keerwand in uw project is van groot belang. Of u nu keerwanden nodig heeft voor grondkerende constructies of voor het maken van opslagvakken voor bulkmaterialen zoals zand of zout; voor elke toepassing hebben we het beste product.

Meer weten over keerwanden?

Meer informatie

Bij Van Dijk Beton geven we niet alleen antwoorden op vragen als ‘wat is een sleufsilo’, maar adviseren we u ook graag op professionele wijze om tot de beste oplossing te komen. Wij zetten onze expertise graag in als u plannen heeft om uw mais- of grasopslag aan te pakken.

Als u al weet wat u wilt hebben heeft Van Dijk Beton een aanvraagformulier. Wij maken dan een offerte op maat. Onze kracht wordt zo ook uw kracht en samen zorgen we ervoor dat u zich minder hoeft bezig te houden met de bijzaken. Vragen? Neem contact op.

 
    Direct een offerte aanvragen?