Sleufsilo kopen

Een sleufsilo kopen, doet u bij Van Dijk Beton. We gaan altijd voor een persoonlijke samenwerking, snelle levering en hebben de focus op kwaliteit. In welke maten of type wanden u dus ook besteld, kwaliteit is altijd gegarandeerd. Neem direct contact met ons op voor vrijblijvend advies op maat. We helpen u graag verder bij het vinden van de ideale oplossing. Bekijk onze producten of lees verder.

Sleufsilo kopen

Wilt u een sleufsilo kopen? Dan bent u bij Van Dijk Beton aan het juiste adres. Een van de voordelen van een sleufsilo bouwen is dat het product beter verdicht is in vergelijking met een rijkuil. Hierdoor is het product minder broeigevoelig. Het ruimtebeslag is beperkt en u verbruikt bovendien minder afdekplastic. Het inbrengen van het product kan met zowel een shovel, trekker als verreiker. U kunt zonder problemen aanwalsen. De sleufsilowanden zijn hierop berekend.

De afmetingen van een sleufsilo zijn afhankelijk van diverse factoren waaronder de voersnelheid. Dit wordt bepaald aan de hand van het gewicht droge stof per m3. Deze wordt op zijn beurt weer beïnvloed door het drogestofgehalte, de haksellengte, stapelhoogte, mate van aanwalsen en afdekking. Laat u hierover van te voren goed adviseren om onaangename verrassingen achteraf te voorkomen. Een van onze specialisten kijkt graag met u mee. Neem hiervoor vrijblijvend contact met ons op. We helpen u graag verder.

U-, T- en L-wanden

Bij Van Dijk Beton hebben we een breed assortiment wanden dat we uit voorraad kunnen leveren. Tevens kunnen we deze op maat maken voor u. Dus gaat u een sleufsilo kopen? Kies voor Van Dijk Beton. We bieden onder andere L-wanden, T-wanden en U-wanden aan. Alle wanden van Van Dijk Beton worden geproduceerd met hoogovencement en een lage watercementfactor. Onderzoek en praktijkervaring leert dat beton dat is samengesteld met hoogovencement beter bestand is tegen maïszuren dan portlandcement. Als een van de weinigen passen wij dit altijd toe in onze producten. Bovendien speelt de watercementfactor een belangrijke rol voor de mate van zuurbestendigheid.

Aantasting voorkomen

Een sleufsilo kopen is een ding, die onderhouden is minstens net zo belangrijk. Kuil bijvoorbeeld uw product zo snel mogelijk in. Door langzaam inkuilen (langer dan een dag) stijgt de temperatuur. Dit leidt tot meer azijnzuur en minder melkzuur. Probeer dit te vermijden om aantasting te voorkomen. Dek verder uw product vlak en glad af om verrotting te voorkomen. Voor het behoud van de ondergrond levert Van Dijk Beton bijbehorende vloerplaten in dezelfde kwaliteit als de wanden. Zo blijft u lang plezier houden van uw silowanden.

Bij Van Dijk Beton bieden we een uitgekiend ontwerp. De sleufsilowanden die wij maken, vindt u nergens anders. Wilt u een sleufsilo kopen, maar twijfelt u nog ergens over, wilt u advies op maat of heeft u een andere vraag? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. We helpen u graag verder.

 
    Direct een offerte aanvragen?