Sleufsilo elementen te koop: kies voor uw specialist

Sleufsilo elementen te koop bij Van Dijk Beton. Van Dijk Beton is uw prefab partner. We doen zaken op basis van transparantie en vertrouwen. U krijgt van tevoren niet alleen de prijs, maar ook hoe de prijs is opgebouwd, hoe we de productie hebben ingepland en hoe we de voortgang bewaken. Uw wensen en ideeën nemen we daar uiteraard graag in mee. Tussentijdse updates voorkomen verrassingen en teleurstellingen. Tevens kunt u, doordat wij u volledig ontzorgen, uw tijd gebruiken voor andere zaken.

Sleufsilo elementen te koop

Van Dijk Beton heeft hoofdzakelijk sleufsilo’s en sleufsilo elementen te koop. We zijn sterk in kleine, seriematige producten en grotere prefab elementen op maat tot 40 ton. Onze productielocatie ligt aan groot vaarwater, dus uw elementen kunnen altijd via het water getransporteerd worden. Met onze jarenlange expertise en een ruim assortiment direct inzetbare mallen in eigen beheer zorgen we ervoor dat uw kwaliteitsproduct volgens de juiste specificaties geproduceerd wordt. Voor het transporteren van sleufsilo elementen hebben we onze eigen chauffeurs. U kunt rekenen op hun vakkundigheid en specialisme.

We staan voor een persoonlijke samenwerking met zowel onze opdrachtgevers als leveranciers. We garanderen een snelle levering: afspraak is afspraak. En we focussen op kwaliteit. Kom meer weten over de stevige basis van Van Dijk Beton.

Daarom een sleufsilo

Bij Van Dijk Beton hebben we niet alleen sleufsilo elementen te koop, maar adviseren we u ook graag op professionele wijze om tot de beste oplossing voor u te komen. Zo is het voordeel van het bouwen van een sleufsilo dat het kuilvoer beter te verdichten is in vergelijking met een rijkuil, waardoor het product minder broeigevoelig is. U bespaart ruimte met een sleufsilo en u verbruikt minder afdekplastic. Ruimtebesparend en duurzaam dus. 

De afmetingen van uw sleufsilo worden berekend aan de hand van de voersnelheid en het gewicht droge stof per kubieke meter. Deze factoren worden beïnvloed door het drogestofgehalte, haksellengte, stapelhoogte, mate van aanrijden/-walsen en de afdekking. We adviseren u graag. Neem daarvoor vrijblijvend contact op.

Aantasting voorkomen

Kuilvoer moet op basis van de NEN-norm 8005 worden beschouwd als chemisch sterk agressief waarmee de toepassing in milieuklasse XA3 valt. Daarom produceert Van Dijk Beton sleufsilo elementen die te koop zijn met hoogovencement, een lage watercementfactor en die voldoen aan aan milieuklasse XA3. Van Dijk Beton past als een van de weinigen altijd hoogovencement toe in zijn producten. Met deze eisen en voorwaarden draagt Van Dijk Beton al voor een groot deel bij aan de voorkoming van aantasting van het beton. U kunt daarnaast daaraan bijdragen door het product zo snel mogelijk in te kuilen. Verder adviseren we om het product volledig glad en vlak af te dekken om verrotting te voorkomen.

Voor een uitgekiend ontwerp

We maken uitgekiende ontwerpen voor uw aankoop naast het sleufsilo elementen te koop aanbieden. De sleufsilowand die wij maken vindt u nergens anders. We maken de sleufsilo elementen van hogesterktebeton met een betonsterkteklasse van C70/85. Vergelijk met andere aanbieders en u ondervindt dat Van Dijk Beton de hoogste betonkwaliteit levert.

Meer weten of wilt u graag advies van een van onze specialisten? Neem dan direct contact op.

 
    Direct een offerte aanvragen?