Silowanden, ook wel bekend als sleufsilowanden, vormen een essentieel onderdeel van moderne opslagsystemen voor veevoer en andere agrarische producten. Bij Van Dijk Beton hebben we een uitgebreid assortiment silowanden die niet alleen voldoen aan de hoogste kwaliteitsnormen, maar ook uw ervaring naar een hoger niveau tillen.

Wilt u meer weten over onze silowanden of heeft u een specifieke vraag? Lees dan verder of neem vrijblijvend contact met ons op. Wij helpen u graag bij het vinden van de silowand die u zoekt.

Toepassing van een silowand

Een silowand is erg breed inzetbaar, zoals voor het opslaan van veevoer. Een van de meest opvallende eigenschappen van onze silowanden is hun ontwerp dat gericht is op efficiënte opslag. Of u nu veevoer, graan of andere agrarische producten opslaat, onze sleufsilowanden bieden de perfecte oplossing. De unieke sleufconstructie zorgt voor een optimale benutting van de beschikbare ruimte, waardoor u meer kunt opslaan zonder concessies te doen aan de toegankelijkheid.

De kwaliteit van onze silowanden

Bij Van Dijk Beton staat kwaliteit hoog in het vaandel. Onze silowanden worden vervaardigd met gebruikmaking van geavanceerde technologieën en hoogwaardige materialen. Onze silowanden worden vervaardigd van hoogwaardig beton met een betonsterkteklasse van C70/85. Duurzaamheid is een kernaspect van ons productieproces, waardoor de silowanden bestand zijn tegen de meest veeleisende omstandigheden.

De betrouwbaarheid van onze producten is keer op keer bewezen, wat resulteert in langdurige tevredenheid van onze klanten. Daarmee kan zonder twijfel gesteld worden dat dit de beste sleufsilowand is en voldoet aan de hoge eisen van de Nederlandse agrariër.

Kuilvoeropslag

Silowanden in verschillende soorten en maten

Naast de standaard silowanden bieden wij ook L-, T- en U-wanden aan. Een L-wand is een enkelkerend sleufsilo element dat zelfstandig kan keren. Deze vrijstaande wand heeft geen grondwal nodig. Een T-wand wordt gebruikt als tussenwand tussen twee vakken in een sleufsilo, terwijl een U-wand voor 75% gevuld dient te worden met water-doorlatend zand. De U-wand heeft een dubbelfunctie als goot- en waterbuffer. Laat ons gerust weten wat u precies zoekt.

Maatwerkopties voor uw specifieke behoeften

Bij Van Dijk Beton begrijpen we dat elke landbouwonderneming uniek is en specifieke behoeften heeft als het gaat om opslag. Daarom bieden wij maatwerkopties voor onze silowanden. Of u nu op zoek bent naar aangepaste afmetingen, specifieke kleuren of extra functionaliteiten, wij staan klaar om aan uw wensen te voldoen. Onze silowanden worden op maat gemaakt om perfect aan te sluiten bij uw bedrijfsvoering.

Vraag een vrijblijvende offerte aan

Wanneer u meer wilt weten over onze silowanden of over de prijs? Dan staan we bij Van Dijk Beton graag voor u klaar. Wij geven u graag advies over welke oplossing het beste bij u past, zodat u snel alle voordelen van onze silowanden kunt ervaren.

Vraag vrijblijvend een offerte aan of neem vrijblijvend contact met ons op. Wij helpen u graag.

Direct een offerte aanvragen?