Alles over de prijs van keerwanden

Bent u op zoek naar betonnen keerwanden? Dan zult u uiteraard benieuwd zijn naar de mogelijke prijs van keerwanden. Van Dijk Beton legt u graag uit welke criteria de prijs van keerwanden beïnvloeden. Daarnaast leggen we u ook uit waarom u zou moeten kiezen voor de keerwanden van Van Dijk Beton. Zo speelt hierbij onder andere onze snelle levering, persoonlijke samenwerking en uitstekende kwaliteit een grote rol. Bent u nieuwsgierig geworden naar alles wat de prijs van keerwanden kan beïnvloeden? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op door te mailen of te bellen. Of lees verder.

Prijs van keerwanden

Keerwanden zijn er in allerlei verschillende maten en prijzen. Hierom kan de prijs van keerwanden per aanbieder ook flink verschillen. Bij Van Dijk Beton staat u echter altijd garant voor een haarscherpe prijs. En hierbij maakt het niet uit of u een keerwand nodig heeft uit ons assortiment of dat wij een keerwand voor u op maat moeten produceren. Wij zullen u te allen tijde een persoonlijke prijs doorgeven. Deze persoonlijke prijs is gebaseerd op een aantal criteria. Wij hebben voor u hieronder beschreven wat de prijs van keerwanden beïnvloedt zodat u direct weet waar u aan toe bent.

Wat zijn de criteria?

De grootste factor die die de prijs van keerwanden bepaalt, is de toepassing van de keerwanden. Hieronder alle toepassingsmogelijkheden op een rijtje:

  • Enkelkerende keerwanden
  • Dubbelkerende keerwanden
  • Keerwanden geschikt voor verkeersbelastingen
  • Keerwanden met een verbrede bovenrand
  • Keerwanden met een hiel
  • Hoekelementen
  • Keerwanden met een motief en/of kleur

Bovenstaande toepassingen bepalen onder meer de afmetingen, leveringswijze, aantal m² en eventueel maatwerk. Vanzelfsprekend beïnvloedt de toepassing van uw keerwanden ook de productiemethode. Van Dijk Beton hanteert diverse productiemethoden zodat wij u zo optimaal mogelijk van dienst kunnen zijn. Hier later meer over.

prijs keerwanden

Dit zijn allemaal factoren die doorspelen in de prijs van keerwanden. De ervaren specialisten van Van Dijk Beton geven u graag vooraf vrijblijvend advies zodat u weet waar u aan toe bent. Niemand wil namelijk achteraf onverwachte verrassingen! Wij kunnen aan de hand van uw wensen een geheel vrijblijvende offerte opmaken. Wilt u meer weten? Klik hier.

Onze productiemethoden

Wij hanteren verschillende productiemethoden om zo goed mogelijk aan uw wens te kunnen voldoen. Hierbij informeren wij u vooraf uitgebreid over de productiemethode die het beste aansluit bij uw type project. Afhankelijk van de door u gekozen productiemethode worden de elementen zijdelings gestort (de zichtzijde heeft dan een gebezemde of gerolde structuur) of met de voetzijde naar boven gestort (beide zijden van de wand zijn dan glad). Onze ervaren medewerkers helpen u graag de juiste keuze te maken.

Daarom Van Dijk Beton

Van Dijk Beton heeft een uitgebreid assortiment betonnen keerwanden. Wij kunnen voor elk project een passende keerwand leveren. Daarnaast zijn onze keerwanden dusdanig ontworpen dat ze multifunctioneel inzetbaar zijn in de grond-, weg- en waterbouw. Zo kunnen ze ingezet worden bij het realiseren van een erfafscheiding, het overbruggen van hoogteverschillen, het opdelen van terreinen, de opslag van bijvoorbeeld zand of grind en veel meer. Voor het opslaan van veevoer leveren wij tevens speciale sleufsilo-elementen.

Wanneer u voor Van Dijk Beton kiest, bent u altijd verzekerd van een scherpe prijs, uitstekende kwaliteit en een persoonlijke service. Ook wanneer u een unieke wens of vereiste heeft, is dit voor ons geen probleem! Wij doen er daarnaast alles aan om uw producten zo snel en veilig mogelijk te leveren zodat u direct aan de slag kunt. Daarbij staat een flexibele instelling en een no-nonsense mentaliteit voor ons centraal.

Vrijblijvend advies ontvangen?

Bent u nieuwsgierig geworden naar de prijs van keerwanden of wilt u meer weten over hoe we u exact van dienst kunnen zijn? Neem dan gerust contact met ons op. Onze gespecialiseerde medewerkers delen graag hun jarenlange expertise met u. Wij zijn bereikbaar via info@vandijkbeton.nl of bel ons op 0184-671600. We helpen u graag verder.

 
    Direct een offerte aanvragen?