Prijs van keerwanden bij Van Dijk Beton

Wenst u voor een toekomstig project het kostenplaatje helder te krijgen? Wij voorzien u graag. Bij Van Dijk Beton produceren wij diverse keerwanden in verschillende vormen en maten. Onze keerwanden worden gefabriceerd volgens de EU normen en beschikken over meerdere certificeringen en kwaliteitsverklaringen.

Direct leverbaar en maatwerk

Voor enkelkerende en dubbelkerende toepassingen leveren wij een breed assortiment keerwanden uit voorraad, evenals de bijbehorende hoekelementen. Dit geldt ook voor betonnen keerwanden die geschikt zijn voor verkeersbelastingen. Keerwanden met een hiel of een verbrede bovenrand en afgeschuinde of ingekorte elementen zijn snel in grote hoeveelheden te produceren en leveren. Voor maatwerk projecten waarbij esthetische eisen worden gesteld leveren wij wanden die zijn voorzien van een motief en/of kleur.

Prijs keerwanden beton

De kosten van betonnen keerwanden zijn afhankelijk van meerdere factoren. Afhankelijk van de belasting, kleur, constructieve eenheid of instortvoorzieningen kan een prijs worden bepaald. Wellicht is het voor uw project doeleind zelfs nodig dat het beton bestand is tegen een sterk chemisch agressieve omgeving. Wilt u de exacte prijs keerwanden beton opvragen? Neem dan gerust contact met ons op.

prijs keerwanden beton

Kwaliteitsverzekering

Bij Van Dijk Beton bent u verzekerd van de hoogste kwaliteit prefab beton producten. Alle betonnen wanden voldoen aan diverse certificeringen. Zo hebben onze producten het NEN-EN-ISO certificaat toegewezen gekregen, samen met meerdere kwaliteitsverklaringen voor productcertificatie. Dit toont dat wij enkel werken met materialen van hoge kwaliteit, zo bent u verzekerd van een bouwwerk dat decennia mee gaat.

Verschillende keermuren

Enkelkerende keerwanden
Dubbelkerende keerwanden
Keerwanden geschikt voor verkeersbelastingen
Tweezijdige gladde keerwanden
Keerwanden met een motief en/of kleur

Kies voor Van Dijk Beton

Door ons uitgebreide assortiment aan keerwanden kunnen wij voor ieder project een passende wand leveren. Zowel prefab als maatwerk. Een groot voordeel is dat onze keerwanden dusdanig zijn ontworpen dat ze multifunctioneel inzetbaar zijn in de grond-, weg- en waterbouw. De keerwanden kunnen worden ingezet bij het realiseren van een afscheiding, het overbruggen van een hoogteverschil maar ook voor de opslag van zand, grind en veel meer. Voor het opslaan van veevoer leveren wij tevens speciale sleufsilo-elementen.

Wanneer u besluit voor uw volgende project met ons in zee te gaan bent u verzekerd van een competitieve prijs, de beste kwaliteit en een persoonlijke service. Wanneer u unieke wensen heeft doen wij er graag alles aan om deze te realiseren. Wij doen er alles aan om het project zo soepel mogelijk te laten verlopen.

Vrijblijvend advies ontvangen?

Wenst u een prijsopgave voor uw toekomstige project te ontvangen of wilt u meer weten over hoe we u exact van dienst kunnen zijn? Neem dan gerust contact met ons op. Onze beton experts delen graag hun expertise met u. Wij zijn bereikbaar via info@vandijkbeton.nl of bel ons op 0184-671600. We helpen u graag verder.

 
    Direct een offerte aanvragen?