Prijs keerwand

Heeft u een keerwand nodig voor uw project of toepassing of wilt u meer weten over het nut van een keerwand? Wij informeren u graag over alle mogelijkheden. De prijs van een keerwand hangt ook af van verschillende factoren. Wilt u meer weten? Lees dan verder.

Waar moet u op letten bij de aanschaf van een keerwand

Wanneer je keerwanden nodig hebt is het erg belangrijk om de juiste keerwand te gebruiken voor het project. Heb je de keerwanden nodig voor het maken van opslagvakken voor bulk materialen (bijvoorbeeld zand of zout), voor grondkerende constructies of voor het overbruggen van hoogteverschillen? Elke toepassing heeft een ander soort keerwand nodig. Twijfelt u of het type keerwand geschikt is voor uw toepassing of project of wilt u weten wat de prijs is van uw keerwand? Geen probleem, neem contact op dan adviseren we u graag.

Soorten keerwanden

Van Dijk Beton heeft verschillende keerwanden te koop die geschikt zijn voor multifunctionele toepassingen in de weg-, grond- en waterbouw. De prijs van een keerwand kan daarom erg verschillen per toepassing. Keerwanden worden voornamelijk gebruikt om hoogteverschillen te overbruggen in maaivelden en om opslag vlakken te creëren om materialen op te slaan. Het is ook mogelijk om speciale sleufsilo-elementen bij te leveren bij een aantal opslag producten. Wij leveren de volgende keerwanden:

  • Enkelkerende keerwanden
  • Dubbelkerende keerwanden
  • Keerwanden geschikt voor verkeersbelastingen
  • Keerwanden met een verbrede bovenrand
  • Keerwanden met een hiel
  • Hoekelementen
  • Keerwanden met een motief en/of kleur

Meer weten over de prijs van een keerwand?

Bij Van Dijk Beton hanteren we diverse productiemethoden voor een keerwand van beton. Afhankelijk van het gekozen type worden de elementen bijvoorbeeld zijdelings gestort. De zichtzijde heeft dan een gebezemde of gerolde structuur. De elementen kunnen ook met de voetzijde naar boven worden gestort, hierbij zijn beide zijden van de wand glad. Het is van belang om van tevoren stil te staan bij de keuze van toepassing, dit voorkomt problemen tijdens uw project.

Van Dijk Beton wilt u daar graag bij helpen. Neem voor meer informatie contact met ons op. Ook voor een vrijblijvende offerte kunt u contact met ons opnemen.

 
    Direct een offerte aanvragen?