Wat is de prijs van een keerwand van beton?

Van Dijk Beton heeft een uitgebreid assortiment aan betonnen keerwanden. Hierdoor bieden wij de mogelijkheid om voor elk project een passende oplossing te bieden. Wist u dat de prijs van een keerwand van beton grotendeels bepaald wordt door de toepassing ervan? Wij leggen u graag uit welke factoren de prijs van een keerwand van beton kunnen beïnvloeden en hoe de productiemethoden hierbij een rol spelen. Zo bent u optimaal voorbereid op uw aankoop en komt u gegarandeerd achteraf niet voor onverwachte verrassingen te staan. Wilt u meer weten over de factoren die de prijs van een keerwand van beton kunnen beïnvloeden? Lees dan verder of neem contact met ons op.

Prijs van een keerwand van beton

Om de prijs van een keerwand van beton te bepalen, moet u eerst weten waar u de keerwanden voor wilt gebruiken. Er zijn namelijk allerlei verschillende toepassingen waar een keerwand van beton voor gebruikt kan worden. Zo kunt u een keerwand nodig hebben voor grondkerende constructies of voor het maken van opslagvakken voor bulkmaterialen zoals zand of zout. Gelukkig biedt Van Dijk Beton voor elke toepassing de beste oplossing en zijn onze betonnen keerwanden dusdanig ontworpen dat deze multifunctioneel kunnen worden ingezet in de grond-, weg- en waterbouw. En hierbij geldt: geen project is voor ons te gek!

Wij vinden het belangrijk dat u goed, snel en persoonlijk geholpen wordt. Hierom zullen wij u altijd een persoonlijke prijs voor een keerwand van beton doorgeven. Deze persoonlijke prijs is gebaseerd op een aantal verschillende criteria. Zoals we al vermeld hadden, is de prijs van een keerwand van beton voornamelijk afhankelijk van het type toepassing. De toepassing van een keerwand bepaalt namelijk de productiemethode, leveringswijze, afmetingen, aantal m² en eventueel maatwerk. Dit zijn allemaal belangrijk criteria die de prijs van een keerwand van beton bepalen.

Onze productiemethoden

Omdat wij een breed assortiment willen hanteren, maken we gebruik van diverse productiemethoden. Voorafgaand aan de productie informeren wij u uitgebreid over de mogelijke productiemethode die het beste aansluit bij uw project. Afhankelijk van de door u gekozen productiemethode worden de elementen zijdelings gestort (de zichtzijde heeft dan een gebezemde of gerolde structuur) of met de voetzijde naar boven gestort (beide zijden van de wand zijn dan glad).

prijs keerwand beton

Laat u vandaag nog informeren over de productiemethode die het beste bij u past! Van Dijk Beton geeft u namelijk graag vooraf vrijblijvend advies op maat zodat u exact weet wat de mogelijkheden zijn. Aan de hand van uw wensen kunnen wij vervolgens een volledig vrijblijvende offerte op maat opmaken. Bent u nieuwsgierig geworden? Klik hier om direct een offerte aan te vragen of maak gebruik van het formulier rechts bovenaan deze pagina.

Ons assortiment

Wij beschikken over een breed assortiment aan betonnen keerwanden. Voor enkel- en dubbelkerende toepassingen kunnen we betonnen keerwanden direct uit voorraad leveren, evenals bijbehorende hoekelementen. Of heeft u misschien een keerwand voor verkeersbelastingen in gedachten? Ook dit is geen probleem voor Van Dijk Beton aangezien deze keerwanden ook direct uit voorraad geleverd kunnen worden, vanzelfsprekend ook met bijbehorende hoekelementen.

Bent u op zoek naar een keerwand met een verbrede bovenrand, hiel, afgeschuinde of ingekorte elementen? Dit soort keerwanden kunnen wij snel in grote hoeveelheden produceren en leveren. Voor projecten waarbij esthetische eisen worden gesteld leveren wij keerwanden die zijn voorzien van een motief en/of kleur! Wilt u veevoer opslaan? Dan leveren wij sleufsilo-elementen die speciaal hiervoor op maat gemaakt zijn.

Waarom Van Dijk Beton?

Wanneer u voor Van Dijk Beton kiest, bent u altijd verzekerd van een scherpe prijs, uitstekende kwaliteit en een persoonlijke service. Ook wanneer u een unieke wens of vereiste heeft, is dit voor ons geen probleem! Wij doen er daarnaast alles aan om uw producten zo snel en veilig mogelijk te leveren zodat u direct aan de slag kunt. Daarbij staat een flexibele instelling en een no-nonsense mentaliteit voor ons centraal. Zo houden we u ook tijdens de productie altijd op de hoogte om verrassingen en teleurstellingen achteraf te voorkomen. We denken graag met u mee. Ons doel is om u succesvol te laten zijn!

Advies ontvangen van dé specialist?

Wilt u meer weten over de prijs van een keerwand van beton of bent u nieuwsgierig geworden naar onze overige diensten? Twijfel dan niet om contact met ons op te nemen. Onze gespecialiseerde medewerkers geven graag een passend antwoord op uw vraag. Wij zijn bereikbaar via info@vandijkbeton.nl of bel ons op 0184-671600. Wat mogen we voor u produceren?

 
    Direct een offerte aanvragen?