Prefab keerwanden

Bent u op zoek naar prefab keerwanden? Dan bent u bij van Dijk Beton aan het juiste adres. Het is van belang dat u de juiste keerwand gebruikt voor uw project. Wij bieden een uitgebreid assortiment aan betonnen keerwanden en helpen graag verder met het zoeken naar de juiste keerwand(en). Wilt u meer informatie? Lees dan verder.

Prefab keerwanden kopen

Heeft u prefab keerwanden nodig voor een project? Onthoud dan goed dat het van belang is dat u de juiste keerwanden gebruikt. Er zijn diverse keerwanden en allemaal zijn ze geschikt voor een specifieke toepassing. Er zijn keerwanden die u kunt gebruiken voor het maken van opslagvakken voor diverse bulkmaterialen, maar ook voor grondkerende constructies. Daarnaast zijn ze multifunctioneel en fijn in gebruik, echter moet u weten welke keerwand u moet gebruiken. Wilt u hier advies over? Neem dan gerust contact op.

Diverse keerwanden

Van Dijk Beton heeft meerdere keerwanden te koop die geschikt zijn voor multifunctionele toepassingen in de weg-, grond- en waterbouw. Keerwanden worden voornamelijk gebruikt om hoogteverschillen te overbruggen in maaivelden en om opslag vlakken te creëren om materialen op te slaan. Laat u vooraf dan wel goed informeren over de toepassingsmogelijkheden. Voor verschillende opslag producten is het mogelijk om speciale sleufsilo-elementen bij te leveren.

 • Keerwanden voor verkeersbelastingen
  Deze keerwanden van beton zijn berekend op een verticale bovenbelasting volgens NEN6723.
 • Enkelkerende- en dubbelkerende keerwanden
  Enkelkerende- en dubbelkerende keerwanden worden vooral gebruikt voor belasting met voertuigen. Deze betonnen wanden mogen alleen aan de voetzijde belast worden.
 • Tweezijdige gladde keerwanden
  De tweezijdige gladde keerwanden worden vaak gebruikt bij toepassingen zoals daktuinen en bij een beperkte inzetbaarheid of kraancapaciteit. De keerwanden zijn slank geconstrueerd en hebben eerder een esthetische functie.
 • Speciale keerwanden
  Staat de keerwand waar u naar op zoekt bent niet bij beschikbare keerwanden? Dat is geen probleem. Wij maken de keerwanden met uw bijzondere wensen op maat. Wilt u een speciale kleur of wilt u andere instortvoorzieningen? Van Dijk Beton regelt het voor u.

Keerwanden storten

De meeste keerwanden in het assortiment zijn op voorraad met bijbehorende hoekelementen. Wilt u prefab keerwanden kopen met speciale wensen, dan kan de levering wat langer duren. Afhankelijk van het door u gekozen type keerwand worden elementen met de voetzijde naar boven gestort of zijdelings.

Meer informatie over prefab keerwanden?

Overweegt u het gebruik van prefab keerwanden, wilt u advies over de verschillende toepassingen of heeft u vragen over de keerwanden? Neem contact op, onze deskundigen geven u vraag vrijblijvend advies.

 
  Direct een offerte aanvragen?