Bent u geïnteresseerd in prefab keermuren? Deze wanden zijn te gebruiken voor meerdere doeleinden. Wij helpen u graag verder met de juiste keerwand bij uw toepassing. Wilt u meer informatie over onze betonnen wanden? Lees verder voor meer informatie.

Het gebruik van prefab keermuren

Prefab keermuren nodig? Van Dijk Beton is in staat om voor elk project een passende betonnen keermuur aan te bieden. Wij hebben een uitgebreid assortiment met diverse keerwanden en sleufsilo’s. Heeft u simpele wanden nodig? Dat kan. Daarnaast leveren wij ook wanden op maat. Het is van belang om de juiste keerwand te gebruiken voor uw project. Twijfelt u nog over welke keerwand het best past bij uw toepassing? Neem contact op, wij adviseren u graag verder.

Toepassingen

Prefab keermuren kunnen gebruikt worden voor diverse doeleinden. Denk hierbij aan het creeeren van opslagvakken van bulkmaterialen zoals zand, grind en aardappelen. Maar ook voor het overbruggen van hoogteverschillen en het realiseren van erfscheidingen en de opdeling van terreinen. Het is van belang dat u zich vooraf goed laat informeren over de mogelijkheden, een verkeerde keuze kan namelijk vervelende gevolgen hebben voor uw project. Wilt u de betonnen wanden gebruiken voor de opslag van gras of mais? Dan leveren wij speciale sleufsilo-elementen.

Ons aanbod

Voor enkelkerende en dubbelkerende toepassingen levert Van Dijk Beton een breed assortiment prefab keerwanden uit voorraad, evenals bijbehorende hoekelementen. Voor projecten waarbij esthetische eisen worden gesteld levert Van Dijk Beton keerwanden die zijn voorzien van een motief en/of kleur. Uiteraard kan de levering van deze keerwanden wat meer tijd innemen. Keerwanden met een hiel of een verbrede bovenrand en afgeschuinde of ingekorte elementen zijn wel snel in grote hoeveelheden te produceren en te leveren. Ook betonnen keerwanden die geschikt zijn voor verkeersbelastingen zijn direct leverbaar, vanzelfsprekend ook hierbij met de bijbehorende hoekelementen.

Meer informatie over prefab keermuren?

Van Dijk Beton doet zaken op basis van transparantie en vertrouwen. We zijn trots op ons werk en betrekken u daar graag bij. Vooraf geven we u inzicht in hoe we te werk gaan en houden u gedurende het gehele project op de hoogte. Wilt u meer informatie over onze prefab keermuren? Neem contact op, wij adviseren u graag over alle mogelijkheden.

 
    Direct een offerte aanvragen?