Prefab betonwanden kopen

Prefab betonwanden kopen? Bij Van Dijk Beton bent u aan het juiste adres. Wij bieden een ruim assortiment aan prefab betonwanden. Voor elk project bieden wij een oplossing die naadloos aansluit bij uw wensen.  Dit allemaal tegen een zeer scherpe prijs, hoge kwaliteit en een snelle service. Vraag vrijblijvend een offerte aan of neem contact met ons op. We helpen u graag verder.

Kiezen voor prefab betonwanden?

Wilt u prefab betonwanden kopen? Dan is Van Dijk Beton uw specialist. Wij hebben diverse betonwanden waar u uit kunt kiezen. Denk hierbij aan L-wanden, T-wanden of U-wanden. Wij kunnen de betreffende betonwanden op maat maken zodat deze direct geschikt zijn voor uw project of toepassing. Indien wij de benodigde wanden direct op voorraad hebben, kunnen deze zo snel mogelijk geleverd worden. Of u nu kiest voor keerwanden of sleufsilowanden. Daarnaast hebben betonwanden ook een aantal voordelen. We zetten ze voor u op een rijtje:

  • Beton is sterk, duurzaam en veilig
  • Beton is waterdicht
  • Beton is geschikt voor speciale constructies

Waarom kiest u voor Van Dijk Beton?

Bij Van Dijk Beton is de keuze uit betonwanden oneindig. Of u nu gaat voor sleufsilowanden of voor keerwanden, bij ons is alles mogelijk. U kunt zowel kiezen voor L-wanden, T-wanden als U-wanden. De verschillende type wanden zullen na bestelling zo snel mogelijk op afspraak bij u worden geleverd. Afhankelijk van het gekozen type worden de elementen zijdelings gestort. De elementen kunnen ook met de voetzijde naar boven worden gestort. In dat geval zijn beide zijden van de wand glad. 

Daarnaast leveren wij bij Van Dijk Beton alleen de hoogste kwaliteit producten. Alle betonnen wanden voldoen namelijk aan diverse certificeringen. Zo beschikken we bijvoorbeeld over het NEN-EN-ISO certificaat en verschillende kwaliteitsverklaringen voor product certificatie. Hiermee kunnen wij aantonen dat wij alleen werken met materialen van de hoogste kwaliteit en bent u ervan verzekerd dat uw bouwwerk jarenlang mee gaat. 

Prefab betonwanden kopen?

Bent u geinteresseerd in de prefab betonwanden van Van Dijk Beton? Graag helpen wij u bij het maken van een beslissing of geven u een vrijblijvend advies voor uw bouwproject. Neem gerust contact op of vraag een vrijblijvende offerte aan. Ons deskundige team staat voor u klaar. 

 
    Direct een offerte aanvragen?