Prefab betonwanden prijs per m2

Wilt u snel en efficiënt bouwen met prefab betonwanden? Bij Van Dijk Beton bent u aan het juiste adres. Wij zijn gespecialiseerd in het produceren van prefab betonwanden. Onze elementen worden gemaakt van een speciaal betonmengsel wat resulteert in prefab wanden van de hoogste kwaliteit.

Wij leveren prefab betonwanden in verschillende soorten en maten. Ook gaan wij graag met u in gesprek in het geval van specifieke maatwerk projecten. Wij begrijpen dat u voor aanvang van een project graag begint met het vergelijken van de verschillende mogelijkheden en prijzen. Neem gerust contact met ons op voor het aanvragen van een offerte. Wij maken de prijs per m2 voor prefab betonwanden graag inzichtelijk.

De prijs per m2 van prefab betonwanden

De prijs per m2 van prefab betonwanden varieert van project tot project. Echter is één ding zeker. Bij Van Dijk Beton bent u verzekerd van de beste prijzen. Wij doen er alles aan om uw aanvragen te realiseren tegen de scherpst mogelijke prijzen met een focus op heldere communicatie en persoonlijk contact.

De prijs per m2 is van verschillende factoren afhankelijk. Factoren zoals het aantal betonwanden, de afmetingen, het eventuele aanbrengen van profielen en het bezorgadres bepalen de uiteindelijke prijs per m2 van de prefab betonwanden.

In het geval u graag meer informatie over de prijs per m2 van onze prefab betonwanden wenst te ontvangen – kunt u een vrijblijvend offerte aanvragen. Raadpleeg hiervoor het contactformulier. Een van onze beton experst zal contact met u opnemen om de prijzen en mogelijkheden door te nemen.

Prefab betonwanden van hoogwaardige kwaliteit

Bij Van Dijk Beton leveren we alleen de hoogste kwaliteit beton elementen. Alle betonnen wanden voldoen aan diverse certificeringen. Zo beschikken we bijvoorbeeld over het NEN-EN-ISO certificaat en verschillende kwaliteitsverklaringen voor productcertificatie. Hiermee wordt aangetoond dat wij enkel werken met materialen van de hoogste kwaliteit, hierdoor bent u ervan verzekerd van constructies welke decennia mee gaan.

prefab betonwanden prijs per m2

Waarom kiezen voor prefab betonwanden van Van Dijk Beton

Bij Van Dijk Beton is de keuze uit prefab betonwanden oneindig. In het geval van grondkering kunt u de keuze maken uit onze verschillende keerwand modellen. Bekijkt u de mogelijkheden voor het aanleggen van sleufsilo’s dan zijn onze sleufsilowanden en bedrijfsvloerplaten dé beton elementen voor uw behoeften.

Bij ons is niets onmogelijk, zelfs als u voor een toekomstig project opzoek naar prefab betonwanden met een lengte van 4000mm en hoogte van 2500mm waarop een natuurprofiel is aangebracht – zijn wij dé partij voor de klus.

Graag gaan wij met u in gesprek over uw projectwensen. Neem gerust contact met ons op, deel uw eisen via het contactformulier of bel direct naar 0184 – 67 16 00.

 
    Direct een offerte aanvragen?