Funderingsblokken voor verkeerskundige draagconstructies (VDC’s) zijn speciaal ontworpen prefab betonpoeren die worden gebruikt als fundering voor verkeersborden, verkeerslichten, verkeerspalen en andere verkeerskundige constructies. Deze betonpoeren zijn gemaakt van beton en ontworpen om te voldoen aan de veiligheidsspecificaties van de verkeerskundige structuren die op de prefab betonpoeren worden geplaatst.

Prefab betonpoeren voor diverse sectoren

Bij Van Dijk Beton produceren en leveren wij al vele jaren succesvol diverse prefab betonpoeren voor de GWW sector. Met meer dan 70 typen betonpoeren is er voor iedere VDC een geschikte poer beschikbaar. In het geval van uitzonderlijke projecten gaan wij graag in gesprek over de mogelijkheden tot het produceren van project specifieke betonpoeren. Maatwerk projecten worden al vele decennia succesvol gerealiseerd voor diverse sectoren.

Tijdens iedere samenwerking staat een snelle levering, persoonlijk en transparant contact bij ons op nummer 1. Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw toekomstige projecten? Neem gerust contact met ons op door middel van het invullen van het contactformulier of bel direct naar 0184 – 67 16 00.

prefab betonpoeren

Wat zijn prefab betonpoeren?

Prefab betonpoeren zijn prefabriceerde betonnen elementen die worden gebruikt als fundering voor bouwwerken. De poeren worden gemaakt van beton en zijn in verschillende afmetingen verkrijgbaar, afhankelijk van de specifieke behoeften van het project. Ze worden vaak gebruikt voor bouwwerken op moeilijk bereikbare of ongelijke terreinen, omdat ze gemakkelijk te plaatsen en aan te passen zijn. Ze zijn ook een populaire keuze vanwege hun sterkte en duurzaamheid, wat betekent dat ze geschikt zijn voor zowel residentiële als commerciële projecten.

Functie betonpoeren

Funderingsblokken voor VDC’s zijn onmisbaar voor het veilig en efficiënt beheren van het verkeer in stedelijke gebieden. Ze zorgen ervoor dat verkeerskundige structuren stevig en stabiel op hun plaats blijven. Ze zijn ontworpen om extreme weersomstandigheden te weerstaan, zoals stormen en overstromingen.

Er zijn verschillende soorten funderingsblokken voor VDC’s beschikbaar, afhankelijk van de specifieke behoeften van een project. Sommige blokken zijn bijvoorbeeld ontworpen om zwaardere verkeerskundige structuren te dragen, terwijl andere blokken zijn ontworpen voor lichtere structuren. Er zijn ook blokken beschikbaar met verschillende afmetingen en vormen, afhankelijk van de ruimtebeschikbaarheid en de specifieke behoeften van het project.

Kwaliteitsgarantie

Wij hanteren kwaliteitssystemen welke voldoen aan certificeringen voor het ontwerp, productie en levering van betonnen bouwelementen. Als certificaathouder van verschillende kwaliteitsverklaringen en productcertificaties garanderen wij prefab beton elementen van de hoogste kwaliteit.

Vrijblijvende offerte ontvangen

Graag gaan wij met u in gesprek over uw project specifieke wensen voor prefab betonpoeren. Neem vrijblijvend contact op met onze beton en constructie experts door het invullen van het contactformulier of bel direct naar 0184 – 67 16 00.

 
    Direct een offerte aanvragen?