Prefab betonplaten afmetingen

Wilt u meer weten over de afmetingen van prefab betonplaten? Dan staan we bij Van Dijk Beton graag voor u klaar. Wij zijn een vooraanstaande speler op de markt, biedt een breed scala aan betonplaten in verschillende maten, waardoor u de perfecte oplossing kunt vinden die aan uw specifieke eisen voldoet.

Lees verder voor meer informatie of neem vrijblijvend contact met ons op. Wij staan voor u klaar en helpen u graag om de betonplaten in de afmetingen te leveren die u nodig heeft.

Waarom kiezen voor prefab betonplaten?

Duurzaamheid en lange levensduur

Prefab betonplaten, ook wel bedrijfsvloerplaten genoemd, staan bekend om hun duurzaamheid en lange levensduur. Bij Van Dijk Beton streven we ernaar om hoogwaardige betonproducten te leveren die bestand zijn tegen de tand des tijds. Onze betonplaten zijn ontworpen om lang mee te gaan, zelfs onder de zwaarste omstandigheden.

Veelzijdigheid in toepassingen

De diversiteit aan prefab betonplaten afmetingen die we aanbieden, maakt ze uiterst veelzijdig in verschillende bouwtoepassingen. Of u nu werkt aan een industriële vloer, parkeerterrein, of landbouwproject, bij Van Dijk Beton vindt u betonplaten die aan uw specifieke behoeften voldoen.

Onze brede assortiment aan afmetingen

Onze standaard prefab betonplaten afmetingen zijn zorgvuldig gekozen om tegemoet te komen aan de meest voorkomende bouwbehoeften. Met maten variërend van 2 meter bij 1 meter tot 2 bij 2, bieden we een breed scala aan opties die gemakkelijk te integreren zijn in diverse projecten.

Ontdek onze standaard maten:

ArtikelMaatvoering in mmUitvoeringHijsvoorzieningenWapeningBelasting
PL200-100EN14382000x1000x140GladJaEnkel15 ton aslast
PL200-100DN14382000x1000x140GladjaDubbel20 ton aslast en meer
PL200-200DN14112000x2000x140GladjaEnkel15 ton aslast
PL200-200DN14382000x2000x140GladjaDubbel20 ton aslast en meer
PL200-200DN14112000x2000x140GladneeEnkel15 ton aslast

Maatwerk voor unieke projecten

Bij Van Dijk Beton begrijpen we dat sommige projecten uniek zijn en mogelijk specifieke afmetingen prefab betonplaten vereisen. Daarom bieden we ook maatwerkoplossingen aan, waarbij we samenwerken met onze klanten om betonplaten op maat te produceren die perfect passen bij de unieke eisen van hun project.

Van Dijk Beton staat voor u klaar

Bij Van Dijk Beton geloven we in zaken doen op basis van transparantie en vertrouwen. Deze elementen vormen volgens ons de essentie van een succesvolle samenwerking. Wanneer u met ons in zee gaat, bieden we niet alleen inzicht in de prijs van onze producten, maar ook in de volledige opbouw van deze prijs.

Daarnaast delen we graag hoe we de productie hebben ingepland en hoe we de voortgang nauwlettend bewaken. Uw wensen en ideeën zijn integraal onderdeel van dit proces, en we betrekken u actief bij elke stap. Zelfs tijdens de productie houden we u constant op de hoogte, waardoor verrassingen en teleurstellingen worden geminimaliseerd, zodat u uw kostbare tijd kunt besteden aan andere belangrijke zaken.
    Direct een offerte aanvragen?