Opslag van goederen

De opslag van goederen moet op de juiste manier. Van Dijk Beton helpt u graag verder met sleufsilowanden. Wilt u meer weten over de mogelijkheden van sleufsilowanden? Lees dan verder.

Opslag van uw goederen in een sleufsilo

Overweegt u het gebruik van een sleufsilo voor de opslag van uw goederen? Wij helpen u graag verder. U heeft veel mogelijkheden met een silo. Aangezien deze uit losse elementen bestaat is het mogelijk om voor vrijwel elke gewenste ruimte een juiste sleufsilo beschikbaar te stellen. Daarnaast zijn er nog een hoop andere voordelen.

Waarom kiezen voor een sleufsilo

Het kiezen van een sleufsilo voor de opslag van uw goederen heeft meerdere voordelen. Zo is het kuilvoer beter te verdichten vergeleken met een rijkuil. De maïs blijft hier ook minder broeigevoelig door. U verbruikt minder afdekplastic waardoor u minder ruimte hoeft te gebruiken. Daarnaast kan het inbrengen van gras met een shovel, verreiker of trekker. En het is mogelijk om het gras zonder problemen aan te walsen, de sleufsilowanden zijn hier namelijk op berekend.

De omvang van uw sleufsilo

Als u wilt weten hoe groot de sleufsilo moet zijn, is het belangrijk om te kijken naar een paar zaken. De grootte is namelijk afhankelijk van de voersnelheid en wordt bepaald aan de hand van het gewicht droge stof per m3. Deze wordt beïnvloed door meerdere factoren, o.a.: droogstofgehalte, de haksellengte, de stapelhoogte, de mate van aanrijden/-walsen en de afdekking.

Diverse keerwanden

Van Dijk Beton heeft een uitgebreid assortiment aan betonnen keerwanden. Hierdoor zijn wij in staat voor elk project of toepassing een passende beton keerwand te bieden. Hierbij is het van belang dat u de juiste toepassing van een keerwand gebruikt. Of u nu keerwanden nodig heeft voor grondkerende constructies of voor het maken van opslagvakken voor bulkmaterialen zoals zand of zout; voor elke toepassing hebben we het beste product. Indien u keerwanden op een andere manier wilt toepassen kunt u contact met ons opnemen

De opslag van uw goederen direct regelen?

De sleufsilowanden van Van Dijk Beton onderscheiden zich door een hoge betonkwaliteit en onze ervaring op het gebied van het voorbereidende grondwerk dragen zorg voor een goede plaatsing en verwerking.

Bent u geïnteresseerd in sleufsilowanden om uw goederen op de juiste manier op te slaan? Of heeft u vragen over onze andere diensten? Twijfel niet om contact op te nemen.

 
    Direct een offerte aanvragen?