Op zoek naar een keerelement?

Heeft u een keerelement nodig? Neem dan eens een kijkje naar de verschillende keerwanden van Van Dijk Beton. Alle keerwanden dienen als multifunctionele toepassing voor meerdere werkzaamheden. Wilt u meer weten? Lees dan verder.

Keerelementen van Dijk Beton

Alle betonnen keerwanden bij van Dijk Beton zijn gecreëerd voor multifunctionele toepassingen die gebruikt kunnen worden in de water-, weg en grondbouw. Deze keerwanden dienen als gebruik bij diverse werkzaamheden. U kunt bulkmaterialen opslaan, hoogteverschillen overbruggen of terreinen opsplitsen. Daarnaast leveren we ook speciale sleufsilo-elementen.

Heeft u speciale keerwanden nodig met specifieke eigenschappen? Dat is niet erg. Van Dijk Beton maakt uw keerwand(en) op maat. Bent u op zoek naar een bijzondere kleur, eenheid, belasting of heeft u een andere wens? Samen komen we tot een oplossing.

Gebruik van een keerelement

Wilt u een keerelement gebruiken voor het maken van opslagvlaken van bulkmaterialen of heeft u ze nodig voor grondkerende constructies? Keerwanden kunnen voor verschillende doeleinden gebruikt worden. Van Dijk Beton heeft voor elke toepassing een bijpassende keerwand. Ook kunt u keerwanden gebruiken voor het opdelen van terreinen of grond. Ze zijn dus multifunctioneel. Echter is het wel belangrijk om de juiste keerwand te gebruiken bij een toepassing. Heeft u twijfels? Dan kunt u altijd vragen om advies bij onze deskundige medewerkers

Waarom kiest u voor van Dijk Beton?

Van Dijk beton doet zaken op basis van vertrouwen en transparantie. U krijg meteen te horen wat de prijs is, hoe deze is opgebouwd, hoe de productie is ingepland en hoe de voortgang wordt bewaakt. Er is daarbij altijd ruimte voor uw (speciale) wensen en ideeën. Ook tijdens de productie wordt u op de hoogte gesteld, hiermee voorkomen we teleurstellingen en onverwachte verrassingen. Wilt u meer weten over Van Dijk Beton? Lees verder.

Meer weten over uw keerelement?

Het is erg belangrijk om goed stil te staan bij de keuze van de toe te passen betonnen keerwanden. Medewerkers van Van Dijk Beton willen u daar graag bij helpen. Neem voor meer informatie of vragen contact met ons op.

 
    Direct een offerte aanvragen?