Betonnen ondergrondse afvalcontainer bakken

Van Dijk Beton produceert al decennia toonaangevend prefab betonnen elementen. Van keerwanden en bedrijfsvloerplaten tot sleufsilowanden en ondergrondse afvalcontainer bakken. Wij maken prefab beton producten van de hoogste kwaliteit, gewapend en met gebruik van een speciaal betonmengsel wat resulteert in een zeer hoge chemische resistentie.

Wij bieden een compleet assortiment betonnen prefab betonbakken aan. Deze betonbakken dienen als een ondergrondse behuizing voor ondergrondse afvalcontainers – voor iedere afvalinzamelaar leveren wij de geschikte betonbak.

Betonnen ondergrondse afvalcontainer bakken

Eigenschappen ondergrondse afvalcontainer bakken

De prefab ondergrondse afvalcontainer bakken worden in een geheel geproduceerd en zijn waterdicht. De standaard ontwerpen zijn voorzien van opdrijftenen en hebben een inhoud van 5 m3 of 7m3 waardoor deze geschikt zijn voor elke binnenbak of inwerpzuil. Om te voorkomen dat een voorbijganger in de betonput kan vallen is rekening gehouden met de benodigde ruimte voor het veiligheidssysteem.

De eigenschappen op een rijtje:

  • Afmetingen type DH: BB167-167-CP03: 1665x1665x2805 mm
  • Afmetingen type RO: BB180-177-CP01: 1800x1776x2860 mm
  • Geschikt voor Verkeersklasse 45
  • Milieuklasse XF2/XC4
  • KOMO productcertificaat
  • Met of zonder opdrijftenen

Offerte ondergrondse afvalcontainer betonnen bakken

Van Dijk Beton ondersteund graag met het produceren van betonnen containerbakken, op kleine én grote schaal. Vul voor meer informatie en advies het contactformulier in – of bel ons op: 0184 – 67 16 00.

 
    Direct een offerte aanvragen?