Chemisch resistente sleufsilowanden voor mestopslag

Iedere agrariër of paardenhouder krijgt er wel mee te maken, mestopslag. Mest kunt u niet zomaar op iedere plaats opslaan. Mestopslag is aan allerlei regels en wetten gebonden. Daarom is het belangrijk om voor een opslag te kiezen die aan alle regels voldoet.

Klinkt ingewikkeld toch? Geen zorgen, wij hebben de oplossing voor u gevonden. Gebruik onze handige sleufsilowanden en bedrijfsvloerplaten om een veilige mestopslag te creëren. Ontdek alles over mestopslag, onze producten en hoe wij u verder kunnen helpen.

mestopslag

Mestopslag volgens de regels

Wanneer u als agrariër of paardenhouder mest moet opslaan komen daar aardig wat regels bij kijken. Volgens de wet moet mestopslag aan bepaalde voorwaarden voldoen. Als u daar niet aan voldoet bent u in overtreding en pleegt u een milieudelict. De bodem van uw opslag moet bijvoorbeeld vloeistofkerend of vloeistofdicht zijn. Ook moeten er opstaande randen aanwezig zijn zodat er geen mestvocht in de bodem kan komen.

De opslag mag ook niet te dicht bij oppervlakte water (zoals een sloot) of bij een woonhuis staan. Het lijkt er dus op dat het maken van een mestopslag een ingewikkeld project wordt. Goed nieuws, wij hebben het allemaal voor u uitgezocht en de ideale mestopslag ontwikkeld. Gebruik onze sleufsilowanden voor een mestopslag die aan alle regels voldoet.

De oplossing: onze sleufsilowanden

Van Dijk Beton staat voor u klaar wanneer u een hoogwaardige mestopslag nodig heeft. Wij kunnen zowel bedrijfsvloerplaten als sleufsilowanden leveren van hoge kwaliteit. Dankzij ons uitgekiende ontwerp profiteert u van veel verschillende voordelen. De sleufsilowanden worden bijvoorbeeld gemaakt van hogesterktebeton met een betonsterkteklasse van C70/85. Door de hoge betonkwaliteit ontstaat er een hogere dichtheid.

Dit maakt het beton erg duurzaam en bij uitstek geschikt in een chemisch sterk agressieve omgeving. De bovenkant van de sleufsilowanden heeft een mooie ronding zodat eventuele afdekzeilen niet beschadigd worden. De wanden zijn zelfkerend, volledig af te kitten, verplaatsbaar en hebben nog veel meer voordelen waardoor ze aan uw hoge eisen zullen voldoen.

Sla uw mest veilig op

Dankzij onze sleufsilowanden kunt u uw mest veilig en volgens de regels opslaan. Op Van Dijk Beton kunt u rekenen! Wij hechten veel waarde aan persoonlijke samenwerking, snelle levering en hoge kwaliteit. Uw producten worden vervoerd door onze eigen transporteur. Zo weet u zeker dat er een vakkundige chauffeur ter plaatse komt met veel ervaring in het lossen van uw sleufsilowanden.

Voor u het weet staat er een prachtige mestopslag waar u direct gebruik van kunt maken. Heeft u interesse? Vraag direct een offerte aan of neem contact met ons op om al uw vragen te stellen. Wij helpen u graag verder.

Direct een offerte aanvragen?