Van Dijk Beton is dé specialist in prefab betonnen elementen. Onze L Elementen van 150 cm hoog zijn vervaardigd uit een speciaal betonmengsel en bieden de perfecte oplossing voor verschillende bouwprojecten. Of het nu gaat om grond- en waterkerende constructies of het realiseren van een opslagruimte, onze L Elementen staan garant voor kwaliteit en duurzaamheid. Ontdek ons volledige aanbod in de catalogus.

Kwaliteitsgarantie is onze standaard

Wij leveren niet zomaar betonnen elementen; wij leveren kwaliteit. Dit wordt onderstreept door de diverse kwaliteitsverklaringen die onze producten sieren. We voldoen aan de strikte NEN-EN-ISO 9001:2015 norm en beschikken over diverse certificaten zoals de BRL 2813 en de BRL 5070.

Diverse toepassingen van onze L Elementen

Met een hoogte van 150 cm zijn onze L Elementen ideaal voor het tegengaan van bodemerosie, het overbruggen van hoogteverschillen of als waterkering. Voor chemisch agressievere omgevingen raden we onze speciale sleufsilowanden aan, vervaardigd uit een hoogwaardig betonmengsel.

L Elementen 150 cm hoog

Altijd een prefab oplossing voor uw specifieke project

Of het nu gaat om enkelkerende, dubbelkerende of speciale keerwanden, wij leverenl. Heeft uw project specifieke esthetische eisen? Ontdek onze keerwanden met speciale motieven of kleuren. Heeft u een bijzonder project of zoekt u toch keerwanden van 150 cm hoog? Onze experts helpen u graag verder.

L Elementen 150 cm, direct uit voorraad leverbaar

Bij Van Dijk Beton houden we een breed scala aan betonnen keerwanden op voorraad, klaar voor snelle levering. Van enkelkerende tot dubbelkerende wanden en zelfs die geschikt voor verkeersbelastingen, wij leveren op korte termijn. Bekijk onze catalogus voor alle details, inclusief onze L Elementen van 150 cm.

L Elementen 150 cm hoog bestellen bij Van Dijk Beton

Ontdek de kwaliteit en duurzaamheid van onze L Elementen van 150 cm hoog. Neem vandaag nog contact op met ons team en vraag uw vrijblijvende offerte aan. Vul het contactformulier in of bel ons op 0184 – 671600.

Direct een offerte aanvragen?