L element beton 200cm, offerte aanvragen

Bij Van Dijk Beton produceren wij al decennia toonaangevend prefab betonelementen van de hoogste kwaliteit – voor diverse branches. Wij leveren voornamelijk betonnen producten aan aannemers, agrariërs & de GWW. Onze keerwanden, ook wel L elementen zijn ontworpen voor diverse toepassingen en geschikt voor belasting met voertuigen.

Bij het produceren van keerwanden zijn de volgende specificaties standaard: betonkwaliteit, wapening, milieuklasse, oppervlaktestructuur zicht- & voetzijde en ontwerplevensduur. Daarnaast is het volgende mogelijk bij het aanvragen van prefab L elementen: bijpassende hoekoplossingen, verlopende bovenzijde, inkortingen en afwijkende milieuklasse.

Vlug een offerte ontvangen? Vul het contactformulier in.

prijs keerwand beton

Afmetingen

In onze catalogus staan diverse L elementen met een lengte van 200cm weergeven. Deze modellen zijn verkrijgbaar in uitvoeringen met een hoogte van 50, 75, 100, 125 en 150cm. Bekijk de volledige tabel met additionele informatie op deze pagina.

Kwaliteitsverklaring

Op onze betonnen keerwanden zijn de volgende kwaliteitsverklaringen van toepassing.
NEN-EN-ISO 9001:2015, BRL 2813 Bouwelementen van Beton & BRL 5070 Nationale Beoordelingsrichtlijn voor het NL-BSB® productcertificaat. Meer lezen over de specificaties van de k

Kwaliteitsverklaringen en alle L element modellen bekijken? Klik hier.

Van Dijk Beton keerelementen

Enkelkerende keerwanden
Dubbelkerende keerwanden
Keerwanden geschikt voor verkeersbelastingen
Tweezijdige gladde keerwanden
Keerwanden met een motief en/of kleur

Vraag direct een offerte aan

Wij leveren zowel catalogus modellen uit voorraad als maatwerk op aanvraag. Bespreek met ons uw wensen, vul het contactformulier in en ontvang zo spoedig mogelijk meer informatie over uw aanvraag.

 
    Direct een offerte aanvragen?