Kuilvoeropslag van betonnen sleufsilowanden

Kuilvoeropslag is een belangrijk onderdeel voor veehouderijen. Een goede opslag van kuilvoer beschermt tegen externe elementen en verlengt hierdoor de levensduur van het veevoer. Betonnen bedrijfsvloerplaten en sleufsilowanden zijn een uitstekende keuze voor het realiseren van een kuilvoeropslag. Dit door de duurzaamheid, lage kosten en verplaatsbaarheid van de prefab betonelementen.

Kuilvoeropslag

De bouw van een kuilvoeropslag

De bouw van een kuilvoeropslag is kosten efficient en kan op korte termijn worden gerealiseerd op vlakke ondergronden. Een bodem van bedrijfsvloerplaten en wanden van beton vormen een sleufsilo welke bestand is tegen hoge druk. Door het gebruik van een speciaal beton mengsel heeft het geheel een hoge chemische restitentie.

Na plaatsing kan kuilvoer worden opgeslagen welke door de brede toegang stevig kan worden aangereden. Na het afdekken met plastic is de inhoud optimaal schermd tegen de weersomstandigheden en mogelijk indringen van lucht.

Realisatie door Van Dijk Beton

Graag bekijken wij met jou de mogelijkheden voor het realiseren van een kuilvoeropslag. We bespreken de wensen en geven advies aan de hand van het project. Wens je een vrijblijvende offerte te ontvangen? Neem vandaag contact op met een van onze experts. Vul het contactformulier in of bel naar 0184 – 67 16 00.

Direct een offerte aanvragen?