Betonnen keerwanden van topkwaliteit

Betonnen keerwanden van topkwaliteit, waar vindt u die? Bij Van Dijk Beton natuurlijk! Ons ruime assortiment bestaat uit verschillende soorten keerwanden. Voor ieder project kunnen wij de juiste keerwanden leveren. Vaak worden ze gebruikt voor het overbruggen van hoogteverschillen, het maken van opslagvakken en het opdelen van terreinen, maar er zijn meer toepassingsmogelijkheden. Wij staan graag klaar om samen met u een oplossing op maat te vinden. Lees snel verder of vraag direct een offerte aan en ontvang vrijblijvend een scherp prijsvoorstel.

Keerwanden van Van Dijk Beton

Bij ons kunt u een ruim assortiment aan betonnen keerwanden vinden. Hierdoor kunnen we voor elk project een geschikte keerwand aanbieden. Het correcte gebruik van een keerwand in uw project is van groot belang. Of u nu keerwanden nodig heeft voor het ondersteunen van grond of voor het creëren van opslagruimtes voor bulkmaterialen zoals zand of zout; voor elke toepassing hebben we het beste product. Natuurlijk kunnen onze keerwanden ook op andere manieren gebruikt worden. Neem gerust contact op met onze specialisten voor advies op maat over uw project

Ons assortiment

Van Dijk Beton heeft een uitgebreid assortiment keerwanden op voorraad voor zowel enkelkerende als dubbelkerende toepassingen. Deze keerwanden worden geleverd met bijbehorende hoekelementen. Daarnaast zijn er betonnen keerwanden beschikbaar die geschikt zijn voor verkeersbelastingen. Voor specifieke wensen, zoals keerwanden met een hiel of een verbrede bovenrand, evenals afgeschuinde of ingekorte elementen, kunnen we snel grote hoeveelheden produceren en leveren. Voor projecten waarbij esthetiek een rol speelt, bieden we keerwanden aan die voorzien zijn van motieven en/of kleur. Deze worden op maat geleverd om aan de eisen van het project te voldoen.

grondkering beton

Waarom kiezen voor keerwanden?

Onze betonnen keerwanden zijn voor allerlei toepassingen in de grond- weg- en waterbouw geschikt. We zetten enkele voorbeelden voor u op een rijtje:

  • Overbruggen van hoogteverschillen in het maaiveld.
  • Maken van opslagvakken voor bulkmaterialen als zand en grind.
  • Het realiseren van erfscheidingen.
  • Opdelen van terreinen.

Voor ieder project hebben wij geschikte keerwanden beschikbaar. Kies bijvoorbeeld voor enkelkerende of dubbelkerende keerwanden. Daarnaast hebben wij keerwanden die geschikt zijn voor verkeersbelasting en keerwanden met een verbrede bovenrand of een hiel. Ook hoekelementen leveren wij, net als keerwanden met motief of kleur.

Wij staan klaar om u te helpen

Zijn onze keerwanden de perfecte oplossing voor uw project? Vraag vrijblijvend een offerte aan om een scherp prijsvoorstel te ontvangen. Wanneer u hiermee akkoord gaat, gaan wij graag voor u aan de slag. Heeft u nog vragen over onze keerwanden en de mogelijkheden? Neem gerust contact op met onze specialisten. Zij staan klaar om u van advies te voorzien.

Direct een offerte aanvragen?