Keerwanden te koop

Wilt u keerwanden kopen? Dan bent u bij van Dijk Beton aan het juiste adres. Het is erg belangrijk om de juiste keerwand te gebruiken voor uw project. Van Dijk Beton heeft een uitgebreid assortiment aan betonnen keerwanden te koop en helpt u graag verder met het zoeken naar de juiste keerwand(en)

Keerwanden te koop: waar moet u op letten?

Wanneer je keerwanden gaat kopen, is het van belang dat je goed let op de werkzaamheden van het project. Heb je de betonnen keerwanden nodig voor het maken van opslagvakken voor bulk materialen (bijvoorbeeld zand of zout) of heb je ze nodig voor grondkerende constructies? Elke toepassing heeft een ander soort keerwand nodig. Twijfelt u of het type keerwand geschikt is voor uw project? Dan kunt u contact opnemen. 

Van Dijk Beton heeft verschillende keerwanden te koop die geschikt zijn voor multifunctionele toepassingen in de weg-, grond- en waterbouw. Keerwanden worden voornamelijk gebruikt om hoogteverschillen te overbruggen in maaivelden en om opslag vlakken te creëren om materialen op te slaan. Voor verschillende opslag producten is het mogelijk om speciale sleufsilo-elementen bij te leveren. 

Soorten keerwanden

Van Dijk Beton heeft voor elke toepassing bijpassende keerwanden te koop. Gaat u keerwanden kopen, laat u vooraf dan wel goed informeren over de toepassingsmogelijkheden.

Enkelkerende- en dubbelkerende keerwanden

Enkelkerende- en dubbelkerende keerwanden worden vooral gebruikt voor belasting met voertuigen. Deze betonnen wanden mogen alleen aan de voetzijde belast worden.

Keerwanden voor verkeersbelastingen

Deze keerwanden van beton zijn berekend op een verticale bovenbelasting volgens NEN6723. 

Tweezijdige gladde keerwanden

De tweezijdige gladde keerwanden worden vaak gebruikt bij toepassingen zoals daktuinen en bij een beperkte inzetbaarheid of kraancapaciteit. De keerwanden zijn slank geconstrueerd en hebben eerder een esthetische functie.

Speciale keerwanden

Staat de keerwand waar u naar op zoekt bent niet bij beschikbare keerwanden? Dat is geen probleem. Wij maken de keerwanden met uw bijzondere wensen op maat. Wilt u een speciale kleur of wilt u andere instortvoorzieningen? Van Dijk Beton regelt het voor u.

Storten van de keerwanden

De meeste keerwanden in het assortiment zijn op voorraad met bijbehorende hoekelementen. Wilt u keerwanden kopen met speciale wensen, dan kan de levering wat langer duren. Afhankelijk van het door u gekozen type keerwand worden elementen met de voetzijde naar boven gestort of zijdelings. Wilt u meer informatie over de verschillende productiemethoden? lees hier verder.

Keerwanden kopen

Wilt u advies over de verschillende toepassingen, heeft u vragen over de keerwanden of wilt u een van de keerwanden kopen? Neem contact op, onze deskundigen geven u vraag vrijblijvend advies.

 
    Direct een offerte aanvragen?