Keerwanden prijzen

Keerwanden zijn essentieel in veel bouwprojecten. Ze worden gebruikt om grondmassa’s te keren en te stabiliseren. Of je nu te maken hebt met hoogteverschillen in je tuin of een grootschalig infrastructuurproject, keerwanden bieden de perfecte oplossing.

Het belang van keerwanden in bouwprojecten kan niet genoeg benadrukt worden. Ze zorgen niet alleen voor stabiliteit, maar kunnen ook esthetisch aantrekkelijk zijn en verschillende functies vervullen, van opslag tot terreinindeling.

Soorten keerwanden

 • Enkelkerende keerwanden
  Enkelkerende keerwanden zijn ontworpen om druk van één kant te weerstaan. Ze zijn ideaal voor toepassingen waar de belasting aan één zijde geconcentreerd is, zoals bij het keren van grond of het ondersteunen van een talud.
 • Dubbelkerende keerwanden
  Dubbelkerende keerwanden kunnen aan beide zijden belasting dragen. Dit maakt ze geschikt voor situaties waar de keerwand aan beide zijden blootgesteld wordt aan druk, zoals bij het maken van opslagvakken voor bulkmaterialen.
 • Verkeersbelastingsbestendige keerwanden
  Voor gebieden waar zwaar verkeer overheen gaat, zijn er speciale keerwanden die bestand zijn tegen verkeersbelasting. Deze keerwanden zijn extra versterkt om de zware lasten te kunnen dragen.
 • Keerwanden met een Verbrede Bovenrand
  Deze keerwanden hebben een verbrede bovenrand voor extra stabiliteit. Ze worden vaak gebruikt in situaties waar extra structurele integriteit vereist is.
 • Keerwanden met een hiel
  Keerwanden met een hiel bieden extra ondersteuning aan de basis van de wand, waardoor ze geschikt zijn voor toepassingen waar extra stabiliteit aan de voet van de keerwand nodig is.
 • Hoekelementen
  Hoekelementen maken het mogelijk om keerwanden in verschillende richtingen te plaatsen, waardoor ze ideaal zijn voor complexe projecten die om flexibele oplossingen vragen.
 • Keerwanden met een Motief
  Voor projecten waarbij uiterlijk belangrijk is, zijn er keerwanden met verschillende motieven beschikbaar. Deze kunnen een esthetische meerwaarde bieden aan het project.
 • Keerwanden met Kleur
  Naast motieven kunnen keerwanden ook in verschillende kleuren geleverd worden. Dit biedt nog meer mogelijkheden om de keerwand aan te passen aan de specifieke eisen van het project.

Keerwanden prijs

Toepassingen van Keerwanden

 • Grondkerende constructies
  Keerwanden zijn onmisbaar in grondkerende constructies. Ze helpen bij het stabiliseren van hellingen en voorkomen het afschuiven van grondmassa’s.
 • Opslagvakken voor bulkmaterialen
  Of het nu gaat om zand, grind, zout of andere bulkmaterialen, keerwanden zijn ideaal voor het creëren van opslagvakken. Ze zorgen voor duidelijke afbakening en veilige opslag.
 • Erfscheidingen en terreinindelingen
  Keerwanden worden ook gebruikt voor het creëren van erfscheidingen en het opdelen van terreinen. Ze bieden een duurzame en esthetisch verantwoorde oplossing voor het organiseren van ruimte.
 • Sleufsilo-elementen voor gras en maïs
  Voor de opslag van gras en maïs zijn er speciale sleufsilo-elementen beschikbaar. Deze zijn ontworpen om efficiëntie en duurzaamheid in de landbouwsector te verbeteren.

Voordelen van Keerwanden van Van Dijk Beton

 • Uitgebreid assortiment
  Van Dijk Beton heeft een uitgebreid assortiment keerwanden, geschikt voor diverse toepassingen. Dit betekent dat je altijd een oplossing vindt die past bij jouw project.
 • Snelle levering
  Dankzij een efficiënte productie- en leveringsketen kan Van Dijk Beton snel leveren, zodat je project geen vertraging oploopt.
 • Hoogwaardige kwaliteit
  Alle keerwanden van Van Dijk Beton zijn van hoogwaardige kwaliteit, wat betekent dat je kunt rekenen op duurzaamheid en betrouwbaarheid.

Keerwanden prijzen

De prijs van keerwanden wordt bepaald door verschillende factoren, zoals het type keerwand, de afmetingen, en eventuele speciale eigenschappen zoals motieven of kleuren. Laat ons gerust weten wat u precies zoekt en wij stellen een scherpe prijs voor u op.

Vraag een vrijblijvende prijs op

Keerwanden zijn essentieel voor verschillende bouwprojecten, van het keren van grond tot het creëren van opslagvakken. Van Dijk Beton biedt een breed scala aan keerwanden die voldoen aan de hoogste kwaliteitsnormen en snel geleverd kunnen worden. Vraag vandaag nog een offerte aan en ontdek hoe Van Dijk Beton je kan helpen met jouw project.

Wil je precies weten wat de keerwanden voor jouw project kosten? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan bij Van Dijk Beton of neem contact met ons op. Zo krijg je een duidelijk beeld van de kosten zonder verplichtingen.

Direct een offerte aanvragen?