Betonnen keerwanden prijs 

Bij Van Dijk Beton produceren wij al sinds de eind jaren vijftig prefab betonnen producten. Ondertussen kunnen wij gerust verklaren keerwanden van de hoogste kwaliteit te fabriceren. Ons specialisme reikt van een breed catalogus met ontwerpen tot het realiseren van maatwerk projecten. Van Dijk Beton realiseert voornamelijk projecten voor de GWW en industrie sector. Bent u als ondernemer, aannemer of agrariër op zoek naar betonnen keerwanden? Dan bent u op de juiste plek. Ontdek in dit artikel meer over de keerwanden prijs.  

Toepassingen keerwanden

Wij produceren diverse betonnen keerwanden voor verschillende toepassingen. Onze keerwanden zijn ontworpen voor multifunctionele toepassingen in de grond-, weg- en waterbouw. Zo worden de wanden gebruikt voor het overbruggen van hoogteverschillen en het maken van opslagvakken voor bulkmaterialen. Ook is het realiseren van een erfafscheiding of op het opdelen van terreinen een vaak voorkomende toepassing.

De keerwanden catalogus bestaat uit 5 subproducten. Ontdek hier onze catalogus keerwanden: enkelkerende, dubbelkerende, voor verkeersbelasting, gladde tweezijdige en speciale keerwanden. Ook leveren wij keerwanden met een verbrede bovenrand, hiel of met een motief en/of kleur. Voor de opslag van gras en/of maïs leveren wij speciale sleufsilo-elementen. Wenst u meer informatie te ontvangen over de toepassingsmogelijkheden of keerwanden prijs? Onze deskundige medewerkers voorzien u graag van advies. Neem nu vrijblijvend contact op. 

Keerwanden prijs

Keerwanden prijs 

De prijs van keerwanden is afhankelijk van meerdere factoren. De uiteindelijke kosten verschillen per project en hangen voornamelijk af van de wensen. Factoren waar rekening mee moet worden gehouden zijn; belasting, kleur, constructieve eenheid of instortvoorzieningen. Ook hebben speciale verzoeken, bestelgrootte en de levering invloed op de prijs. Een ding is wel zeker. Wat uw wensen ook zijn, bij ons bent u verzekerd van de scherpste prijs. Wenst u de exacte prijs van de keerwanden te ontvangen? Vraag dan gerust een vrijblijvende offerte aan. Onze deskundige medewerkers zullen zo snel mogelijk bij u terugkomen met advies en de keerwanden prijs van uw toekomstige project. 

Betonnen keerwanden kwaliteit

Met meer dan 60 jaar ervaring bent u bij van Dijk Beton verzekerd van de hoogste kwaliteit betonnen keerwanden. Onze producten voldoen aan diverse certificeringen zoals het NEN-EN-ISO certificaat. Ook beschikken onze betonnen keerwanden over verschillende kwaliteitsverklaringen. Bij ons bent u er zeker van dat uw bouwwerk een eeuwigheid meegaat. Met Van Dijk Beton realiseert u snel en eenvoudig de bouw van uw project. Bouw met ons aan de toekomst. Neem vandaag nog contact met ons op en ontvang meer informatie over de keerwanden prijs.

 
    Direct een offerte aanvragen?