Keerwanden met structuur: een esthetische oplossing voor publiekelijke plaatsingen

Keerwanden zijn essentiele bouwelementen die voor diverse toepassingen worden gebruikt bij het creeren van onder andere stabiele grondkerende constructies. Met keerwanden kunnen grondkerende grond- en water constructies, maar ook opslagvakken en terreinafscheidingen worden gerealiseerd. In het geval van keerwanden met structuur worden de wanden vaak ingezet op publiekelijke plaatsingen, zoals een park of in een woonwijk om de uitstraling te maximaliseren. Hier voegen de keerwanden een extra esthetisch element toe aan de functionele constructie.

keerwanden met structuur

Soorten keerwanden met structuur

Bij ons heeft u volop keuze uit verschillende soorten keerwanden met structuur. De wanden kunnen worden voorzien van een oppervlak met relief, textuur of decoratieve elementen. Deze zorgen voor een visueel aantrekkelijke uitstraling. Keerwanden met structuur betreffen vaak maatwerkoplossingen zodat we aan al uw specifieke wensen kunnen voldoen. Heeft u bijzondere wensen wat betreft de belasting, kleur, constructieve eenheid, instortvoorzieningen of sparingen? Wij denken graag met u mee om tot de beste oplossing te komen.

Hieronder vindt u enkele voorbeelden van onze keerwanden:

1. Keerwanden in de kleur zand en antraciet

Onze keerwanden zijn verkrijgbaar in diverse kleuropties, waaronder zand en antraciet. Hiermee kunt u de keerwanden perfect afstemmen op de gewenste omgeving en esthetiek.

2. Constructieve keerwanden voor afwerking met metselwerk of schanskorven met stortsteen

Indien u een keerwand wenst die naadloos aansluit bij de omringende architectuur, bieden wij constructieve keerwanden aan die kunnen worden afgewerkt met metselwerk of schanskorven met stortsteen. Op deze manier gaan de keerwanden harmonieus op in het geheel.

3. Nagespannen keerwanden voor kerende constructies die zich als 1 eenheid moeten gedragen

Voor kerende constructies die als één geheel moeten functioneren, bieden wij nagespannen keerwanden aan. Deze keerwanden zorgen voor extra stabiliteit en dragen bij aan een solide en betrouwbare constructie.

4. Oeverwanden als broedplaats voor de oeverzwaluw

Als u specifieke eisen heeft met betrekking tot oeverwanden, kunnen wij keerwanden leveren die dienen als broedplaats voor de oeverzwaluw. Deze keerwanden bieden een veilige omgeving voor deze vogelsoort en dragen bij aan het behoud van hun leefgebied.

Maatwerk: keerwanden met structuur aanvragen

Bij het kiezen van de juiste keerwandoplossing staan wij klaar om u te adviseren en te begeleiden. Onze expertise en decennia lange ervaring stellen ons in staat om op maat gemaakte keerwanden te leveren die aan al uw specifieke eisen voldoen. Neem vandaag contact op met een van onze prefab beton experts. Bel naar 0184 – 67 16 00 of mail naar info@vandijkbeton.nl.

Direct een offerte aanvragen?