Keerwanden kopen bij van Dijk Beton

Keerwanden hebben een hele hoop voordelen. Je kunt ze gebruiken voor verschillende toepassingen zoals opslag, maar ook voor de verdeling van terreinen. Daarnaast zijn deze keerwanden goed bestand tegen zware weersomstandigheden. Wil je keerwanden kopen maar je eerst meer laten informeren? Lees dan verder.

Keerwanden kopen?

Wil je keerwanden kopen? Dan is het goed om te weten voor welke toepassing je ze precies nodig hebt. De keerwanden zijn ontworpen voor verschillende toepassingen in de grond en weg en zelfs voor de waterbouw. Ze kunnen gebruikt worden om terreinen op te delen en om erfscheidingen te realiseren. Maar dat niet alleen, ze dienen ook als opslagvakken voor bulkmaterialen en om hoogteverschillen te overbruggen. Wilt u keerwanden kopen, laat u dan goed adviseren vooraf. Wilt u meer informatie? Onze deskundige medewerkers helpen u graag.

Waarom zou je keerwanden kopen?

Betonnen keerwanden kunnen flink wat verdragen. Zo zijn ze bestand tegen zware weersomstandigheden zoals regen, ijs en sneeuw, maar ze kunnen ook tegen extreme hitte. U hoeft u dus geen zorgen te maken om uw bouwwerk. Daarnaast hebben de keerwanden nauwelijks onderhoud nodig en hebben ze een lange levensduur. Ze zijn niet voor niets geliefd bij vele gebruikers.

Keerwanden bij van Dijk Beton

Wil je betonnen keerwanden kopen? Dan ben je bij Van Dijk Beton op het juiste adres. Wij hebben voor elk project een passende keerwand. Zo hebben wij verschillende mogelijkheden en een uitgebreid assortiment:

  • Enkelkerende keerwanden
  • Dubbelkerende keerwanden
  • Keerwanden geschikt voor verkeersbelastingen
  • Keerwanden met een verbrede bovenrand
  • Keerwanden met een hiel
  • Hoekelementen
  • Keerwanden met een motief en/of kleur

Wilt u een keerwand met speciale wensen? Dan is dat ook geen probleem. Betonnen keerwanden hoeven helemaal niet saai of standaard te zijn, integendeel. Vroeger werden ze gemaakt van betonblokken die aan elkaar werden gemetseld en vervolgens moesten worden afgewerkt. Wilt u de keerwanden op een andere manier toepassen? neem contact met ons op en zorgen we voor een oplossing.

Meer informatie

Van Dijk Beton hanteert verschillende productiemethoden. Afhankelijk van het gekozen type worden de elementen zijdelings gestort of met de voetzijde naar boven gestort.

Wilt u keerwanden kopen? Onze medewerkers helpen u daar graag bij. Neem voor meer informatie contact met ons op.

 
    Direct een offerte aanvragen?