Keerwanden beton met kwaliteitsgarantie

Betonnen keerwanden gezocht? Bij Van Dijk Beton bent u aan het juiste adres, onze catalogus keerwand modellen zijn van de hoogste kwaliteit en snel leverbaar. Ook zijn wij een toonaangevend specialist in maatwerk projecten. Bekijk de mogelijkheden of neem direct contact met ons op, wij bespreken graag uw wensen en geven vrijblijvend advies.

We voeren een uitgebreide catalogus met keerwanden van beton, zo hebben we voor iedere toepassing de juiste oplossing. Of u nu betonnen keerwanden nodig heeft voor grondkerende constructies of voor het maken van opslagvakken voor bulkmaterialen zoals zand, Van Dijk Beton levert snel en tegen een competitieve prijs. Heeft u unieke wensen voor de keerwanden beton zoals het aanbrengen van een profiel? Wij bespreken graag met u de mogelijkheden.

Keerwanden beton

Keerwanden van beton

Voor enkelkerende en dubbelkerende toepassingen heeft Van Dijk Beton een breed assortiment keerwanden van beton op voorraad, evenals bijbehorende hoekelementen. Ook keerwanden die geschikt zijn voor verkeersbelastingen zijn direct uit voorraad leverbaar.

Daarnaast zijn de keerwanden met een hiel of een bredere bovenrand elementen die snel geleverd kunnen worden. Net als afgeschuinde of ingekorte elementen welke we snel in grote hoeveelheden produceren en leveren. Voor projecten waarbij esthetische eisen worden gesteld levert Van Dijk Beton keerwanden van beton die zijn voorzien van een motief en/of kleur.

Multifunctionele inzetbaarheid

De betonnen keerwanden zijn dusdanig ontworpen dat ze multifunctioneel inzetbaar zijn in de grond-, weg- en waterbouw. De keerwanden worden gebruikt voor diverse doeleinden zoals het overbruggen van hoogteverschillen in het maaiveld, maar ook worden de betonelementen gebruikt voor het realiseren van een erfafscheiding of het opdelen van terreinen.

Voor de opslag van veevoer levert Van Dijk Beton speciale sleufsilo-elementen, evenals bedrijfsvloerplaten met een zeer hoge chemische resistentie.

Laat u vooraf goed informeren over de toepassingsmogelijkheden. Door een onjuiste beslissing kunt u voor onaangename verrassingen komen te staan. Onze specialistische medewerkers geven u graag advies om het gehele traject in goede banen te leiden.

Diverse productiemethoden

Bij Van Dijk Beton hanteren we diverse productiemethoden voor onze keerwanden van beton. Afhankelijk van het gewenste type worden de elementen zijdelings gestort. De zichtzijde heeft dan een gebezemde of gerolde structuur. De elementen kunnen ook met de voetzijde naar boven worden gestort. Beide zijden van de wand zijn dan glad.

Vrijblijvende offerte ontvangen

Heeft u vragen over de keerwanden van beton of een van onze andere producten? Neem voor meer informatie contact met ons op. Ook voor een vrijblijvende offerte kunt u contact met ons opnemen. Neem telefonisch contact op met onze specialisten via 0184-671600 of vul het onderstaande contactformulier in. We helpen u graag verder.

 
    Direct een offerte aanvragen?