Keerwanden beton prijs ontvangen

Bij Van Dijk Beton produceren wij diverse betonnen keerwanden die kunnen worden gebruikt voor diverse toepassingen waaronder het realiseren van een grond- waterkering, opslag of terreinafscheiding. Wij produceren prefab betonnen elementen in verschillende afmetingen en vormen, afhankelijk van de specifieke toepassing. Ontdek ons catalogus aanbod keerwanden hier. Meer informatie over keerwanden beton prijzen lees je hieronder.

keerwanden beton prijs

Keerwanden van de hoogste kwaliteit

Onze keerwanden voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen. Zo zijn op onze enkelkerende keerwanden de volgende kwaliteitsverklaringen van toepassing. Het certificaat NEN-EN-ISO 9001:2015 is aan Van Dijk Beton toegekend voor het ontwerp, productie en levering van bouwelementen van beton.

Daarnaast heeft KIWA Nederland B.V. op basis van BRL 2813 Bouwelementen van Beton en BRL 5070 Nationale Beoordelingsrichtlijn voor het NL-BSB® productcertificaat verschillende kwaliteitsverklaringen voor product certificatie verstrekt. Dit betekent dat onze keerwanden voldoen aan de hoogste kwaliteitsnormen en vertrouwd kan worden op de duurzaamheid en betrouwbaarheid van de keerwanden.

Prijs-kwaliteit verhouding

Bij ons ben je verzekerd van de beste prijs-kwaliteitsverhouding voor betonnen keerwanden. Wij werken namelijk volgens een efficiënte werkwijze waardoor we onze prijzen laag kunnen houden. Hierdoor kunnen we onze keerwanden van beton tegen scherpe prijzen aanbieden, zonder concessies te doen aan de kwaliteit.

Keerwanden beton prijs: vraag een offerte aan

De keerwanden beton prijs wordt bepaald door verschillende factoren zoals het model, de grootte, speciale structuur en de order hoeveelheid. De exacte prijs van betonnen keerwanden delen wij graag. Vraag gerust een vrijblijvende offerte aan en ontvang snel een scherpe prijs voor betonnen keerwanden van hoge kwaliteit. Ook voorzien wij graag in deskundig advies en een levertermijn indicatie.

Direct een offerte aanvragen?