Keerwanden 4 meter lang voor grond- en waterkerende constructies

Bij Van Dijk Beton vind je een breed assortiment betonnen prefab keerwanden van verschillende afmetingen, wij leveren een reeks catalogus modellen en realiseren maatwerk. Onze keerwanden bieden een duurzame oplossing voor tal van projecten, waaronder grond- en waterkerende constructies, opslag en terreinafscheidingen. In het geval van een aanvraag voor keerwanden met een lengte van 4 meter gaan wij graag met u in gesprek waarin de mogelijkheden tot maatwerk worden besproken.

Kwaliteitsverklaring

Wij leveren prefab beton keerwanden van de hoogste kwaliteit. Dit wordt bevestigd door de verschillende kwaliteitsverklaringen die van toepassing zijn op onze producten. Zo voldoet ons kwaliteit systeem aan de NEN-EN-ISO 9001:2015 norm voor ontwerp, productie en levering van betonnen keerwanden.

Daarnaast is ook het certificaat voor productcertificatie op basis van BRL 2813 bouwelementen van beton en BRL 5070 nationale beoordelingsrichtlijn voor het NL-BSB® productcertificaat ons toegewezen. Dit alles toont aan dat Van Dijk Beton garant staat voor betrouwbare en hoogwaardige prefab beton keerwanden.

betonelementen keerwanden 4 meter lang

Toepassingen

Keerwanden kunnen worden gebruikt voor diverse toepassingen, een keerwand van 4 meter lang kan worden ingezet voor:

Grond- en waterkerende constructies

Keerwanden zijn een ideaal middel voor het realiseren van grond- en waterkerende constructies, zoals kades, dammen en waterbassins. De wanden zijn bestand tegen de druk van grond en water onder de meest zware omstandigheden. Afhankelijk van de toepassing kunnen met keerwanden hoogte verschillen worden overbrugt maar ook kan bijvoorbeeld bodemerosie en aardverschuiving worden verminderd.

Opslag

Onze keerwanden kunnen worden ingezet voor het maken van een opslag ruimte zoals een sleufsilo waarin kuilvoer kan worden opgeslagen. Door de hoge betonkwaliteit met sterkteklasse van C70/85 heeft het beton een hogere dichtheid kregen. Ook voldoet het beton aan milieuklasse XA3 waardoor het geschikt is voor toepassingen in een chemisch sterk agressieve omgeving.

Terreinafscheidingen

Onze keerwanden kunnen worden gebruikt als afscheiding voor terreinen en percelen. De wanden zijn duurzaam en bestand tegen weersinvloeden, zo bieden de wanden een langdurige oplossing als terreinafscheiding

Offerte 4 meter keerwand aanvragen

Graag gaan wij met jou in gesprek over de opties voor het leveren van 4 meter lange keerwanden en voorzien wij in een scherp geprijsde offerte. Neem vandaag contact op met onze experts voor vrijblijvend advies en een concreet actieplan. Vul het contact formulier in of bel direct naar 0184 – 671600.

Direct een offerte aanvragen?