Keerwanden van 2 meter hoog voor grond- en waterkerende constructies

Wij leveren een breed assortiment betonnen prefab keerwanden in verschillende vormen en maten. Onze hoogwaardige keerwanden, geproduceerd met een speciaal betonmengsel bieden de ideale oplossing voor diverse projecten. Met de wanden kunnen eenvoudig en snel grond- en waterkerende constructies worden gerealiseerd. Ook kunnen de wanden worden ingezet voor het creeren van een opslag of terreinafscheiding. Prefab keerwanden van 2 meter hoog produceren wij op aanvraag. Bekijk hier alle catalogus keerwanden.

Keerwanden 2 meter hoog

Wij leveren met kwaliteitsgarantie

Wij garanderen keerwanden van de hoogste kwaliteit. Dit wordt bevestigd door de verschillende kwaliteitsverklaringen die van toepassing zijn op onze producten. Zo voldoen wij aan de NEN-EN-ISO 9001:2015 norm voor ontwerp, productie en levering vna betonnen keerwanden. Daarnaast zijn wij in het bezit van het certificaat voor productcertificatie op basis van BRL 2813 bouwelementen van beton en BRL 5070 nationale beoordelingsrichtlijn voor het NL-BSB® productcertificaat.

Toepassingen keerwanden

Keerwanden van 2 meter hoog kunnen worden gebruikt voor diverse toepassingen, waaronder grond- en waterkerende constructies. De wanden zijn bestand tegen hoge druk van grond en water. Daarnaast kunnen de keerwanden worden ingezet voor het overbruggen van hoogteverschillen en het voorkomen van bodemerosie.

Voor het realiseren van een sleufsilo adviseren wij onze sleufsilowanden te bekijken. Deze worden geproduceerd met een hoog chemisch restitente beton met een nog hogere dichteid. Deze wanden voldoen aan de sterkteklasse C70/85 en milieuklasse XA3, wat de sleufsilowanden geschikt maakt voor toepassingen in een chemisch sterk agressieve omgeving.

Keerwanden 2 meter hoog aanvragen bij Van Dijk Beton

Graag gaan wij met jou in gesprek over de mogelijkheden voor het leveren van keerwanden met een hoogte van 2 meter. Neem vandaag contact op met een van onze experts en ontvang een vrijblijvende offerte. Vul het contact formulier in of bel direct naar 0184 – 671600.

Direct een offerte aanvragen?