Keerwand

Bent u op zoek naar een keerwand? Dan is het van belang dat u kiest voor de juiste keerwand voor uw project of toepassing. Van Dijk Beton heeft een uitgebreid assortiment aan keerwanden. Wilt u meer weten over de verschillende keerwanden en het gebruik daarvan? Lees dan verder.

Waarvoor dient een keerwand?

Een keerwand heeft als functie om iets tegen te houden of om te dienen als opslagruimte. Bijvoorbeeld de opslag van landbouwproducten en middelen zoals veevoer, aarde of mais. Hierbij vormen de keerwanden de muren die deze producten tegen houden. Hoe groter het gewicht en de dichtheid van de producten die u op wilt slaan, hoe sterker de muren moeten zijn. 

Maar zo zijn de keerwanden van Van Dijk Beton geschikt voor projecten met verschillende doeleinden. Ze zijn ontworpen voor multifunctionele toepassingen in de grond-, weg- en waterbouw. Wilt u terreinen opdelen of hoogteverschillen overbruggen? Het is allemaal mogelijk. 

Kies voor de juiste keerwand

Van Dijk Beton heeft een uitgebreid assortiment aan keerwanden. Het is echter wel van belang dat u de juiste keerwand gebruikt voor uw project. Gebeurt dit niet, dan kan het leiden tot vervelende gevolgen voor uw werkzaamheden of voor de opslag van producten. 

We zetten de verschillende keerwanden voor u op een rijtje. Wilt u meer weten over de specificaties van de verschillende keerwanden? Klik op de desbetreffende keerwand voor meer informatie. Twijfelt u toch over welke wand u nodig heeft? Laat u dan informeren door een van onze deskundigen.

Meer informatie

Bij van Dijk Beton hanteren we verschillende productiemethoden. Hoe de elementen gestort worden is afhankelijk van het gekozen type. Sommige elementen worden zijdelings gestort, de zichtzijde heeft dan een gerolde of gebezemde structuur. Of ze worden met de voetzijde naar boven gestort. In dit geval is de wand glad aan beide zijden. Het is te allen tijde van belang om goed na te denken over de toe te passen keerwand(en).

Overige diensten

Naast het leveren van keerwanden levert van Dijk Beton ook andere benodigdheden zoals: geluidsschermen, sleufsilowanden, funderingsblokken, ondergrondse containers en meer.  

Wilt u meer weten over onze diensten of wilt u graag vrijblijvend advies? Neem contact op. Onze deskundigen helpen u graag verder.

 
    Direct een offerte aanvragen?