Keerwand kopen

Wilt u een keerwand kopen? Dan bent u aan het juiste adres bij Van Dijk Beton. We leveren uit een breed assortiment kwaliteitsproducten tegen een scherpe prijs. Vaak kunnen we leveren vanuit voorraad, maar ook oplossingen op maat maken zijn geen probleem bij ons. Voor ieder project hebben we een passende oplossing. De juiste toepassing in uw project is van groot belang. Daarom bieden we diverse typen keerwanden, bijvoorbeeld voor grondkerende constructies of voor het maken van opslagvakken voor bulkmaterialen. Heeft u een unieke wens of vereiste waaraan de keerwanden moeten voldoen? Neem contact met ons op. Niets is ons te gek!

Keerwand kopen bij Van Dijk Beton

Een keerwand kopen doet u niet zomaar. Daarom staan we bij Van Dijk Beton altijd voor u klaar voor het geven van vrijblijvend advies of het maken van een offerte. We bieden veel mogelijkheden, zodat er altijd een oplossing voor uw project is.

Voor enkel– en dubbelkerende toepassingen heeft Van Dijk Beton een breed assortiment keerwanden uit voorraad, evenals bijbehorende hoekelementen. Ook betonnen keerwanden die geschikt zijn voor verkeersbelastingen zijn direct leverbaar. Verder hebben we keerwanden met een hiel of een bredere bovenrand dan standaard. Ook afgeschuinde of ingekorte elementen kunnen we snel in grote hoeveelheden produceren en leveren. Voor projecten waarbij esthetische eisen worden gesteld levert Van Dijk Beton keerwanden die zijn voorzien van een motief en/of kleur.

Van keerwanden tot sleufsilowanden en meer

Keerwanden van Van Dijk Beton zijn dusdanig ontworpen dat ze multifunctioneel inzetbaar zijn in de grond-, weg- en waterbouw. De betonnen keerwanden worden gebruikt voor diverse doeleinden zoals het overbruggen van hoogteverschillen in het maaiveld. Ook voor bijvoorbeeld het realiseren van een erfafscheiding of het opdelen van terreinen worden keerwanden gebruikt. Voor de opslag van veevoer levert Van Dijk Beton speciale sleufsilowanden. Of u dus een keerwand wil kopen, sleufsilowanden of een ander betonproduct: u zit goed bij Van Dijk Beton.

Laat u voor een keerwand kopen goed informeren over de toepassingsmogelijkheden. Door een onjuiste beslissing kunt u voor onaangename verrassingen komen te staan. Onze deskundige medewerkers geven u graag een goed advies.

Diverse productiemethoden

Als u kiest voor een keerwand kopen bij Van Dijk Beton, kunt u kiezen uit diverse productiemethoden. Afhankelijk van het gekozen type worden de elementen bijvoorbeeld zijdelings gestort. De zichtzijde heeft dan een gebezemde of gerolde structuur. De elementen kunnen ook met de voetzijde naar boven worden gestort. Beide zijden van de wand zijn dan glad. Belangrijk is om van tevoren stil te staan bij de keuze van toepassing. Specialisten van Van Dijk Beton willen u daar graag bij helpen. 

Neem voor meer informatie contact met ons op. Ook voor een vrijblijvende offerte kunt u contact met ons opnemen. We helpen u graag verder bij het vinden van een geschikte oplossing voor uw project. 

 
    Direct een offerte aanvragen?