Keerwand beton

Keerwand van beton kopen? Dan bent u bij Van Dijk Beton aan het juiste adres. Wij hebben een uitgebreid assortiment en kunnen kwaliteitsproducten leveren tegen scherpe prijzen. Voor ieder project hebben we passende oplossing. De juiste toepassing van een keerwand in uw project is van groot belang. Of u nu keerwanden nodig heeft voor grondkerende constructies of voor het maken van opslagvakken voor bulkmaterialen zoals zand. Heeft u een unieke wens of vereiste waaraan de keerwanden van beton moeten voldoen? Niets is ons te gek. Laat het ons weten en we denken uiteraard geheel vrijblijvend met u mee.

Keerwand van beton van Van Dijk Beton

Voor enkelkerende en dubbelkerende toepassingen heeft Van Dijk Beton een breed assortiment betonnen keerwanden uit voorraad, evenals bijbehorende hoekelementen. Ook keerwanden – uiteraard met bijbehorende hoekelementen – die geschikt zijn voor verkeersbelastingen zijn direct leverbaar. Verder hebben we keerwanden met een hiel of een bredere bovenrand dan standaard geleverd. Ook afgeschuinde of ingekorte elementen kunnen we snel in grote hoeveelheden produceren en leveren. Voor projecten waarbij esthetische eisen worden gesteld levert Van Dijk Beton betonnen keerwanden die zijn voorzien van een motief en/of kleur.

Diverse mogelijkheden

Een keerwand van beton van Van Dijk Beton is dusdanig ontworpen dat deze multifunctioneel inzetbaar is in de grond-, weg- en waterbouw. De betonnen keerwanden worden gebruikt voor diverse doeleinden zoals het overbruggen van hoogteverschillen in het maaiveld. Ook voor bijvoorbeeld het realiseren van een erfafscheiding of het opdelen van terreinen worden keerwanden gebruikt. Voor de opslag van veevoer levert Van Dijk Beton speciale sleufsilo-elementen. Laat u vooraf goed informeren over de toepassingsmogelijkheden. Door een onjuiste beslissing kunt u voor onaangename verrassingen komen te staan. Onze deskundige medewerkers geven u graag een goed advies.

Vraag vrijblijvend advies

Bij Van Dijk Beton hanteren we diverse productiemethoden voor een keerwand van beton. Afhankelijk van het gekozen type worden de elementen bijvoorbeeld zijdelings gestort. De zichtzijde heeft dan een gebezemde of gerolde structuur. De elementen kunnen ook met de voetzijde naar boven worden gestort. Beide zijden van de wand zijn dan glad. Belangrijk is om van tevoren stil te staan bij de keuze van toepassing. Specialisten van Van Dijk Beton willen u daar graag bij helpen. Neem voor meer informatie contact met ons op. Ook voor een vrijblijvende offerte kunt u contact met ons opnemen. We helpen u graag. Bekijk ook onze andere producten van beton.

 




    Direct een offerte aanvragen?