Keerwand van beton 300 cm 

Op zoek naar een keerwand met een lengte en/of hoogte van 300 cm? Bij Van Dijk Beton bent u aan het juiste adres. Wij zijn gespecialiseerd in het produceren van diverse betonnen keerwanden. Wij leveren zowel catalogus ontwerpen en produceren maatwerk. Wenst u vrijblijvend advies van een van onze specialisten te ontvangen? Voelt u zich vrij om contact met ons op te nemen, dit kan door te mailen of bellen. Onze deskundige medewerkers komen zo snel mogelijk bij u terug met een op maat gemaakte oplossing. 

Voor elk project een unieke betonnen keerwand

Ieder project vraagt om een specifieke toepassing van de keerwand. Zo worden onze keerwanden gebruikt voor het overbruggen van hoogteverschillen in het maaiveld, het maken van opslagvakken maar bijvoorbeeld ook voor het realiseren van een erfafscheiding. Bij ons bestelt u enkelkerende-, dubbelkerende, speciale- en tweezijdige gladde keerwanden. Allemaal hebben ze unieke eigenschappen en toepassingen. Zo leveren wij ook keerwanden voor projecten waarbij esthetische eisen worden gesteld, deze zijn voorzien van een motief en/of kleur. Heeft u een uniek project? Of bent u opzoek naar een keerwand beton 300cm? Neem gerust contact met ons op zodat wij u kunnen voorzien van het juiste advies.

Catalogus keerwanden van beton 300cm 

Vanuit onze catalogus bieden wij meerdere keerwanden van beton aan met een afmeting van 300 cm. De enkelkerende keerwanden uit ons assortiment zijn standaard verkrijgbaar met een maximale lengte van 3000mm en een max. hoogte van 1500mm. Onze dubbelkerende catalogus wanden hebben een maximale lengte en hoogte van 3000mm. Bent u opzoek naar keerwanden voor verkeersbelasting dan kunt u bij ons wanden verkrijgen met een maximale lengte en hoogte van 3000mm. Voor verdere specificaties kunt u de bovenstaande linkjes raadplegen.

Leverbaar uit voorraad

Voor enkelkerende en dubbelkerende toepassingen heeft Van Dijk Beton een breed assortiment betonnen keerwanden op voorraad, evenals bijbehorende hoekelementen. Ook keerwanden die geschikt zijn voor verkeersbelastingen zijn direct leverbaar. Verder kunnen we keerwanden met een hiel of een bredere bovenrand standaard leveren. Ontdek hier onze catalogus, inclusief keerwand beton 300 cm. 

Kuilvoer opslaan

Voor het opslaan van veevoer leveren wij speciale sleufsilo-elementen. Deze elementen lijken erg op keerwanden maar er zijn een aantal verschillen. De vorm, afmetingen en productie zijn verschillend. De sleufsilowanden zijn verkrijgbaar in 3 verschillende vormen de L-wand, T-wand en U-wand. Doordat kuilvoer op basis van de NEN-norm 8005 wordt beschouwd als chemisch sterk agressief valt de toepassing in milieuklasse XA3. Van Dijk Beton produceert deze wanden daarom met hoogovencement en een lage watercementfactor om aantasting te voorkomen. Ook voor deze speciale toepassing. leveren wij een keerwand beton 300 cm. 

Meer weten over de specificaties en prijzen?

Meer te weten komen over de specificaties en prijzen van de keerwand beton 300 cm? Vraag dan nu vrijblijvend een op maat gemaakte offerte aan. Wij voorzien u van alle informatie die u nodig heeft om uw project tot een succes te laten komen. Neem nu eenvoudig contact met ons op door te mailen, bellen of chatten. We helpen u graag verder.

 
    Direct een offerte aanvragen?