Keerwand 3 meter voor water- en grondkerende constructies

Van Dijk Beton voert een uitgebreide catalogus aan betonnen prefab keerwanden. Wij leveren zowel standaard modellen als maatwerk keerwanden. Keerwanden kunnen ideaal worden ingezet voor verschillende toepassingen, waaronder de meest bekende water- en grondkerende constructies zijn. Ook worden de wanden gebruikt voor het overbruggen van hoogteverschillen en realiseren van terreinafscheidingen. Graag gaan wij met u in gesprek over uw vraag naar keerwanden van 3 meter.

keerwand 3 meter

Van Dijk Beton levert met kwaliteitsgarantie

Wij leveren prefab betonnen keerwanden van de hoogste kwaliteit. Dit wordt bevestigd door verschillende kwaliteitsverklaringen die van toepassing zijn op onze producten. Ons kwaliteitssysteem voldoet aan de NEN-EN-ISO 9001:2015 norm voor ontwerp, productie en levering van betonnen keerwanden.

Bovendien is ons bedrijf gecertificeerd voor productcertificatie op basis van BRL 2813 bouwelementen van beton en BRL 5070 nationale beoordelingsrichtlijn voor het NL-BSB® productcertificaat. Dit toont aan dat Van Dijk Beton garant staat voor betrouwbare en hoogwaardige prefab betonnen keerwanden.

Keerwand toepassingen

Keerwanden kunnen voor verschillende toepassingen worden gebruikt. Een keerwand van 3 meter lang kan bijvoorbeeld worden ingezet voor:

Water- en grondkerende constructies

Keerwanden zijn ideaal voor het creëren van water- en grondkerende constructies, zoals kades of bassins. De wanden zijn bestand tegen hoge druk van water en grond. Afhankelijk van de toepassing kunnen keerwanden ook worden ingezet voor het overbruggen van hoogteverschillen en het verminderen van bodemerosie en aardverschuiving.

Sleufsilowanden

Speciale keerwanden kunnen worden gebruikt voor het maken van opslagruimtes, zoals sleufsilo’s voor het opslaan van kuilvoer. Dankzij de hoge betonkwaliteit door een speciaal betonmengsel heeft het beton een sterkteklasse van C70/85 en milieuklasse XA3. Dit maakt het beton geschikt voor toepassingen in chemisch sterk aggressieve omgevingen.

Terreinafscheidingen

Ook kunnen de keerwanden worden gebruikt bij het realiseren van een afscheiding tussen terreinen en percelen. De wanden zijn duurzaam en makkelijk verplaatsbaar wat de wanden een langdurige oplossing maakt.

Offerte voor keerwand van 3 meter aanvragen

Graag gaan wij met u in gesprek over de mogelijkheden voor het leveren van 3 meter keerwanden. Neem vandaag contact op met onze experts voor vrijblijvend advies en een offerte. Vul het contactformulier in of bel direct naar 0184 – 671600.

Direct een offerte aanvragen?