Keermuur: voor het opvangen van hoogte verschillen

Van Dijk Beton heeft zijn basis gelegd aan het eind van de vijftiger jaren van de vorige eeuw. Sindsdien is er extreem veel ontwikkeling doorgemaakt en kunnen ze een autoriteit op het gebied van betonnen prefab elementen genoemd worden. Van de hoogste kwaliteit gewapend beton produceren wij de welbekende prefab keermuur of ook wel te noemen keerwand.

Van Dijk Beton levert een breed scala catalogus modellen voor multifunctionele toepassingen in de grond-, weg- en waterbouw direct vanuit voorraad. Ook keermuren die geschikt zijn voor verkeersbelastingen zijn direct leverbaar. Verder zijn keerwanden met een hiel, verbrede bovenrand, afgeschuinde, ingekorte elementen of keermuren met een motief/kleur snel in grote hoeveelheden te produceren en te leveren. Neem direct contact met ons op via het contactformulier of bel naar 0184 – 67 16 00.

Keermuur

Verschillende typen keermuren – gefabriceerd nabij Rotterdam

De standaard keermuur hoogte uit ons catalogus aanbod start vanaf 500mm en loopt op tot 1500mm. De L-vorm enkelkerende keermuren worden het vaakst gebruikt vanwege hun prijs en tijds efficiënte eigenschap.

Zie hieronder de mogelijkheden voor de verschillende typen keermuren op een rijtje:

Een gespecialiseerde keermuur oplossing voor unieke projecten

Bent u op zoek bent naar een keermuur met speciale esthetische of decoratieve eigenschappen? Wij maken het voor u op maat. De prefab keermuren kunnen worden voorzien van een decoratie patroon en/of kleur aan de buitenzijde van de wand. Heeft u bijzondere wensen qua belasting, kleur, constructieve eenheid, instortvoorzieningen of juist sparingen? Graag gaan wij met u in gesprek over de specifieke wensen waarbij we u informeren over de vele mogelijkheden.

keermuur

Van Dijk Beton: Toonaangevend fabrikant van betonnen keermuren

Met ruim 70 jaar ervaring in het produceren van prefab betonnen elementen voor een groot aantal klanten in woning- en utiliteitsbouw, spoorwegen, landbouw, industrie en afvalbeheer is Van Dijk Beton een toonaangevend betonnen prefab fabrikant geworden. Onze keermuren zijn verkrijgbaar in verschillende specificaties, hoogtes, breedtes en laadvermogens om aan uw projectvereisten te voldoen. De prefab muren worden ontworpen volgens Europese normen en geproduceerd in een gecontroleerde off-site fabrieksomgeving.

  • Ruim 70 jaar ervaring
  • Gespecialiseerd in prefab betonnen elementen
  • Breed scala aan toepassingen, waaronder grondretentie, opslag, bekleding, GWW, beveiliging en landschapsarchitectuur
  • Diverse specificaties beschikbaar, met variabele hoogtes, breedtes en laadvermogens
  • Ontworpen volgens Europese normen
  • Kwaliteitsverklaring voor productcertificatie
  • Geproduceerd in een gecontroleerde off-site fabrieksomgeving

Direct een offerte aanvragen?