Keermuur bouwen

Wilt u meer weten over het bouwen van een keermuur en de benodigdheden die u daarvoor nodig heeft? Dan staan we bij Van Dijk Beton graag voor u klaar. Bij ons vindt u een ruim aanbod keerwanden in verschillende soorten en maten, die erg geschikt zijn voor het bouwen van een keermuur.

Ons uitgebreide assortiment keerwanden staat garant voor kwaliteit en duurzaamheid, waarmee we voldoen aan al uw eisen op het gebied van terreinbeheer en waterbeheer. We vertellen u graag meer over de verschillende opties die Van Dijk Beton biedt, en waarom onze keerwanden de ideale keuze zijn voor uw project. Voor meer informatie of advies, kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen, wij helpen u graag.

De voordelen van keerwanden

 • Duurzaamheid
  Bij Van Dijk Beton begrijpen we dat duurzaamheid een cruciaal aspect is bij het bouwen van keermuren. Onze keerwanden worden vervaardigd met hoogwaardig beton, wat resulteert in een lange levensduur en minimale onderhoudskosten. Dit maakt onze keerwanden niet alleen een kosteneffectieve oplossing, maar ook een milieuvriendelijke keuze.
 • Maatwerk
  Elk project is uniek, en wij begrijpen dat. Daarom bieden wij maatwerkoplossingen voor al uw keermuurbehoeften. Of u nu een specifieke hoogte, lengte of vorm nodig heeft, Van Dijk Beton staat voor u klaar om aan al uw eisen te voldoen. Onze vakmensen werken nauw met u samen om ervoor te zorgen dat uw keerwand perfect past bij de specificaties van uw project.

Ons aanbod

Voor enkelkerende en dubbelkerende toepassingen levert Van Dijk Beton een breed assortiment keerwanden uit voorraad, evenals bijbehorende hoekelementen. Ook betonnen keerwanden die geschikt zijn voor verkeersbelastingen zijn direct leverbaar, vanzelfsprekend ook hierbij met de bijbehorende hoekelementen.

De mogelijkheden op een rijtje:

 • Enkelkerende keerwanden
 • Dubbelkerende keerwanden
 • Keerwanden geschikt voor verkeersbelastingen
 • Keerwanden met een verbrede bovenrand
 • Keerwanden met een hiel
 • Hoekelementen
 • Keerwanden met een motief en/of kleur

Van Dijk Beton staat voor u klaar

Van Dijk Beton hanteert meerdere productiemethoden. Afhankelijk van het gekozen type worden de elementen zijdelings gestort (de zichtzijde heeft dan een gebezemde of gerolde structuur) of met de voetzijde naar boven gestort (beide zijden van de wand zijn dan glad). Belangrijk is om goed stil te staan bij de keuze van de toe te passen betonnen keerwanden.
Medewerkers van Van Dijk Beton willen u daar graag bij helpen.

Daarnaast doen we zaken op basis van transparantie en vertrouwen. Dat zien we als de voorwaarden voor een goede samenwerking. Vooraf krijgt u van ons niet alleen te horen wat de prijs is, maar ook hoe die prijs is opgebouwd, hoe we de productie hebben ingepland en hoe we de voortgang bewaken. Uw wensen en ideeën betrekken we daar graag bij. Neem voor meer informatie contact met ons op of vraag een offerte aan.
  Direct een offerte aanvragen?