Keermuur beton

Heeft u een keermuur van beton nodig? Van Dijk Beton heeft een uitgebreid aanbod. Het maakt niet uit of u ze nodig heeft voor het maken van opslagvakken of voor grondkerende constructies. We hebben de juiste keermuur voor elke toepassing. Meer weten? Lees dan verder.

De juiste keermuur van beton

Bij de toepassing van een keermuur van beton is het van belang dat u uzelf goed laat informeren over de mogelijkheden om vervelende gevolgen in werkzaamheden te voorkomen. Wilt u enkel- of dubbelkerende toepassingen, dan levert Van Dijk Beton ze uit voorraad met bijbehorende hoekelementen. Maar ook keermuren die nodig zijn voor verkeersbelastingen zijn direct leverbaar met bijbehorende hoekelementen.

De betonnen keerwanden zijn gemaakt voor diverse toepassingen in grond-, weg- en zelfs waterbouw en zijn zeer geschikt voor het realiseren van scheidingen op een erf of voor de opdeling van terreinen. Maar ook voor het overbruggen van verschillen in hoogte of voor de opslag van bulkmaterialen.

betonnen keerwanden

Diverse betonnen keermuren

Bij het gebruik van een keermuur van beton hangt het af van de situatie welke keermuur u nodig heeft. Zo hebben we de enkel- en dubbelkerende keerwanden die geschikt zijn voor belasting met voertuigen. Maar ook wanden voor verkeersbelasting en gladde keerwanden voor minder belastbare klussen.

Heeft u bijzondere wensen? Dan hebben we ook speciale keerwanden. Ook is het mogelijk om keerwanden te voorzien van een bepaald motief en/of keur. Van Dijk Beton helpt u in dit geval graag verder om de ideale keerwand te realiseren en aan al uw eisen te voldoen voor uw project.

Waar kunnen we u nog meer bij helpen

Los van onze betonnen keermuren hebben wij nog meer seriematige producten en grote prefab elementen. Deze zijn in allerlei verschillende vormen, formaten en afwerkingen beschikbaar. Bent u benieuwd naar onze overige materialen? We zetten voor u op een rijtje:

Meer informatie over betonnen keerwanden?

Wilt u meer weten over onze betonnen keerwanden? Dat kan. Voor vragen of meer informatie, kunt u contact met ons opnemen. We helpen u graag verder.

 
    Direct een offerte aanvragen?