Wat is de keermuren prijs bij Van Dijk Beton?

Bij Van Dijk Beton fabriceren wij diverse keermuren. Ook wel keerwanden genoemd. Enkele mogelijkheden van onze keermuur uitvoeringen zijn als volgt: enkelkerend, dubbelkerend, voor verkeersbelasting, hoekelementen etc. Al onze producten worden prefab geproduceerd, zo rest voor u enkel de installatie.

Keermuren toepassing

Onze betonnen keerwanden zijn ontworpen voor multifunctionele toepassingen in de grond-, weg- en waterbouw. De keerwanden worden gebruikt voor diverse doeleinden zoals het overbruggen van hoogteverschillen in het maaiveld of het construeren van opslagvakken voor grondstoffen zoals zand en grind. Ook voor het opdelen van terreinen worden keerwanden toegepast. Van Dijk Beton levert speciale sleufsilo-elementen voor de opslag van gras en/of mais. Wenst u advies te ontvangen over de verschillende keerwanden en hun toepassingsmogelijkheden? Snel de keermuren prijs opvragen? Neem nu contact met ons op.

Verschillende keermuren

Enkelkerende keerwanden
Dubbelkerende keerwanden
Keerwanden geschikt voor verkeersbelastingen
Tweezijdige gladde keerwanden
Keerwanden met een motief en/of kleur

Keermuren prijs

De prijs van keermuren wordt bepaald door meerdere factoren. Per project verschilt de prijs, de uiteindelijke kosten hangen voornamelijk af van de klantwensen. Factoren waar rekening mee moet worden gehouden zijn; belasting, kleur, constructieve eenheid of instortvoorzieningen. Speciale verzoeken, de bestelgrootte en levering hebben ook invloed op de prijs. Met veel onzekere variabelen weten we nu wel al 1 ding zeker.

Wat uw wensen ook zijn, bij ons bent u verzekerd van de scherpte prijs. Wilt u de totale kosten ontvangen van uw toekomstige project? Vraag gerust een vrijblijvende offerte aan. Onze deskundige medewerkers zullen zo snel mogelijk bij u terugkomen. Ook voorzien wij u graag van advies. Neem nu contact op met een van onze experts.

 
    Direct een offerte aanvragen?