Hoge kwaliteit beton industrieplaten

Bent u opzoek naar een oplossing voor het verharden van uw erf of bedrijfsterrein? Industrieplaten zijn uiterst geschikt voor het realiseren van een (tijdelijke) verharding van kuilplaat, sleufsilo’s, erf-/bedrijfsterreinen of kavelpaden. Bij de productie van een industrieplaat gebruiken wij een speciaal betonmengsel dat resulteert in een zeer hoge chemische resistentie, dit maakt onze platen geschikt voor gebruik als kuil of sleufsilo bodem.

Vanuit onze catalogus bieden wij de standaard industrieplaat maatvoeringen: 2000x1000x1400 & 2000x2000x140 in millimeters aan. Hierbij kan gekozen worden tussen een dubbele of enkele wapening, afhankelijk van de belasting. De industrieplaten met een enkele wapening zijn goed voor een belasting van 15 ton aslast, de platen met dubbele wapening kunnen een belasting dragen van 20 ton aslast en meer.

industrieplaat beton

Maatwerk industrieplaat

Onze catalogus maatvoeringen zoals hierboven weergeven kunnen wij snel, al dan niet vanuit voorraad leveren. Bij Van Dijk Beton realiseren wij ook voor verschillende sectoren dagelijks maatwerk aanvragen. Wij kunnen op korte termijn aanvragen voor industrieplaten in afwijkende maatvoeringen en met toplaag profielen aanleveren. Graag bespreken wij uw maatwerk eisen en voorzien we u van een vrijblijvende offerte.

Kwaliteitsverzekering

Bij Van Dijk Beton bent u verzekerd van de hoogste kwaliteit betonnen industrieplaten. Alle betonnen bouwelementen voldoen aan diverse certificeringen. Zo hebben onze producten het NEN-EN-ISO certificaat toegewezen gekregen, samen met meerdere kwaliteitsverklaringen voor productcertificatie. Dit toont dat wij enkel werken met materialen van hoge kwaliteit, zo bent u verzekerd van een constructie welke vele decennia mee gaat.

Industrieplaten offerte ontvangen

Graag informeren wij u over de mogelijkheden voor het aanleveren van industrieplaten. Heeft u maatwerk wensen? Deel u eisen met onze experts en ontvang vlug een vrijblijvende offerte. Neem contact met ons op door te bellen naar 0184 – 67 16 00. Ook kunt u eenvoudig een bericht achterlaten via het contactformulier.

 
    Direct een offerte aanvragen?