Duurzame industrieplaat

Voor het verharden van toegangswegen en bedrijfsterreinen worden vaak industrieplaten gebruikt. Een industrieplaat kan door de hijsvoorzieningen gemakkelijk worden geplaatst en indien nodig later worden opgehaald.

Bij Van Dijk Beton bestaat de industrieplaat catalogus uit de maatvoeringen 2000x1000mm en 2000x2000mm, de platen hebben een dikte van 140mm. Wij produceren industrieplaten met een enkele en dubbele wapening afhankelijk van de belasting.

stelconplaat 200x200

Voordelen industrieplaten

Betonnen industrieplaten zijn een veelgebruikte vorm van vloerafwerking in de industrie. Ze zijn stevig, duurzaam en gemakkelijk te onderhouden, wat de platen een perfecte keuze maakt voor gebruik in fabrieken, magazijnen en andere industriële (buiten)omgevingen.

Betonnen industrieplaten worden gemaakt door beton te mengen met andere materialen, zoals zand, staal en staalwol. Dit resulteert in een stevig en duurzaam product dat capabel is om tegen de zware belastingen en vrachtdrukte te weerstaan die vaak worden gezien in industriële omgevingen.

Een van de grootste voordelen van betonnen industrieplaten is hun stevigheid. Ze zijn in staat om zware machines en vrachtwagens te dragen zonder te bezwijken of breken. Dit maakt ze de perfecte vloeroplossing voor fabrieken en magazijnen waar zware vrachten worden verwerkt en opgeslagen.

Daarnaast zijn betonnen industrieplaten ook gemakkelijk te onderhouden. Ze zijn bestand tegen vuil, vocht en andere schadelijke elementen, wat betekent dat ze niet snel slijten of beschadigen. Bij de productie gebruikt Van Dijk Beton een speciaal betonmengsel dat resulteert in een zeer hoge chemische resistentie.

Vrijblijvende offerte aanvragen

Graag voorzien wij u van industrieplaten voor uw toekomstige project. Ook in het geval van maatwerk opdrachten gaan wij graag met u in gesprek, zo kunnen wij een profiel, afwijkende rand of hijsvoorziening aanbrengen. Kom in contact met een van onze beton experts door uw wensen te delen via het contact formulier of bel direct naar 0184-671600.

 
    Direct een offerte aanvragen?