Goederenopslag

Goederenopslag is zo geregeld. Echter moet dit wel op de juiste manier gedaan worden. Van Dijk Beton is gespecialiseerd in het maken van sleufsilo’s en helpt u graag verder met sleufsilowanden voor uw opslag. Wilt u meer weten over de mogelijkheden van sleufsilowanden? Lees dan verder.

Goederenopslag door middel van een sleufsilo

Overweegt u het gebruik van een sleufsilo voor goederenopslag? Wij helpen u graag verder. U heeft namelijk veel verschillende mogelijkheden met een silo. Aangezien deze uit losse elementen bestaat is het ook mogelijk om voor vrijwel elke gewenste ruimte een juiste sleufsilo beschikbaar te stellen. Daarnaast zijn er nog een hoop andere voordelen.

Waarom kiezen voor een sleufsilo?

Het kiezen van een sleufsilo voor uw goederenopslag heeft meerdere voordelen. Zo is het kuilvoer beter te verdichten vergeleken met een rijkuil. De maïs blijft hier ook minder broeigevoelig door. U verbruikt minder afdekplastic waardoor u minder ruimte hoeft te gebruiken. Daarnaast kan het inbrengen van gras met een shovel, verreiker of trekker. En het is mogelijk om het gras zonder problemen aan te walsen, de sleufsilowanden zijn hier namelijk op berekend.

Hoe groot moet de sleufsilo worden?

Als u wilt weten hoe groot de sleufsilo moet zijn, is het belangrijk om te kijken naar een paar zaken. De grootte is namelijk afhankelijk van de voersnelheid en wordt bepaald aan de hand van het gewicht droge stof per m3. Deze wordt beïnvloed door meerdere factoren, o.a.: droogstofgehalte, de haksellengte, de stapelhoogte, de mate van aanrijden/-walsen en de afdekking.

Uw goederenopslag direct geregeld?

De sleufsilowanden van Van Dijk Beton onderscheiden zich door een hoge betonkwaliteit en onze ervaring op het gebied van het voorbereidende grondwerk dragen zorg voor een goede plaatsing en verwerking.

Bent u geïnteresseerd in sleufsilowanden voor uw goederenopslag? Of heeft u vragen over onze andere diensten? Twijfel niet om contact op te nemen, wij helpen u graag verder.

 
     

    Direct een offerte aanvragen?