Funderingspoeren

We weten allemaal dat funderingspoeren een erg belangrijk onderdeel zijn van een bouwwerk. Maar waarom zijn ze dan zo belangrijk? De prefab funderingspoeren ook wel betonnen poeren genoemd worden gebruikt om het gewicht van een bouwwerk over te dragen op de ondergrond. Dit zorgt er voor dat de constructie veel steviger is en het niet zomaar kan omwaaien of instorten. 

Het produceren en leveren van deze funderingspoeren is bij Van Dijk beton één van onze specialiteiten. Bij ons heeft u de keus uit meer dan 70 verschillende betonnen poeren van de beste kwaliteit. Daarnaast zullen wij er alles aan doen om de funderingspoeren zo snel mogelijk bij u te leveren zodat het bouwproject geen onnodige vertraging op loopt. Bent u benieuwd of wij de juiste poeren op voorraad hebben of ze voor u kunnen produceren? Neem gerust contact met ons op voor meer informatie. Wij helpen u graag. 

Een ruime keus aan verschillende funderingspoeren

Bij Van Dijk Beton zijn we gespecialiseerd in het produceren van funderingspoeren. Wij leveren de diverse poeren aan onder andere bedrijven die bewegwijzering, verkeerssignaleringen of DRIP-portalen instaleren. Maar de funderingspoeren zijn ook te gebruiken bij het bouwen van een huis, het neerzetten van een schutting of bij het verstevigen van een andere constructie. Dankzij de ruime keus aan verschillende poeren kunnen wij u ongetwijfeld van dienst zijn. Wat voor afmetingen of vorm funderingspoer u ook zoekt, bij Van Dijk Beton vindt u het. Aangezien de eisen op het gebied van fundatiepoeren per locatie erg verschillen zullen wij de producten vaak op order voor u produceren. 

Funderingspoeren

Een veilige constructie dankzij de funderingspoeren van Van Dijk Beton

Bij de meeste bouwwerken worden funderingspoeren gebruikt om de constructie veilig te maken. Het voorkomt namelijk dat een bouwwerk zomaar instort of gaat verzaken. Op de funderingspoeren worden de palen of staanders van het bouwwerk geplaatst met speciaal bevestigingsmateriaal. De poeren zullen hiervoor in de grond worden geplaatst in het daarvoor bestemde gat in de grond. Zorg er wel voor dat de funderingspoer waterpas en haaks staat voor het beste resultaat. 

Bij van dijk beton zijn alle poertypes leverbaar met universele sparing voor een betonnen heipaal. Zo kunt u nog makkelijker te werk gaan. Bent u benieuwd wat we voor u kunnen betekenen? Wij helpen u graag bij het vinden van de juiste funderingspoeren. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie. 

 
    Direct een offerte aanvragen?