Funderingsblokken

De juiste fundering is onmisbaar voor zowel een huis als een verkeerskundige draagconstructie. Want een goede fundering is waar het allemaal om draait. Zonder fundering zal een gebouw of constructie een stuk minder stevig zijn en niet bestand tegen bijvoorbeeld harde wind. Om de fundering zo stevig mogelijk te maken, kunnen er – voordat de constructie wordt gebouwd – funderingsblokken in de grond worden geplaatst. Deze blokken bieden goede ondersteuning en dragen bij aan de kwaliteit en veiligheid van een bouwconstructie. Bij Van Dijk Beton leveren we een ruim aanbod aan verschillende funderingsblokken. Bent u benieuwd of wij de soorten blokken die u zoekt kunnen leveren? Neem gerust contact met ons op voor meer informatie over de mogelijkheden. Niets is voor ons te gek.

Funderingsblokken voor een veilige bouwwijze

Wanneer u een veilige bouwconstructie wilt maken zijn funderingsblokken onmisbaar. De betonblokken geven bijvoorbeeld een schutting of een huis meer stevigheid. De prefab blokken dragen namelijk bij aan een solide fundering. Zowel bij een tuinhuisje als bij een veranda zal het gewicht van het object worden overgedragen aan de ondergrond, waardoor het niet snel kan omvallen of instorten. Het bouwwerk gaat daardoor jarenlang mee. Daarnaast zijn alle funderingsblokken van Van Dijk Beton van erg hoge kwaliteit. Wij dragen al jaren bij aan de sterke funderingen van zowel wegen- als woningbouw, waardoor wij blijven investeren in de kwaliteit van de funderingsblokken. Ze worden met de meeste zorg geproduceerd en voldoen aan alle kwaliteitsnormen van de woning- en wegenbouwwereld. 

Funderingsblokken

Waarom kiezen voor Van Dijk Beton?

Van Dijk Beton is gespecialiseerd in het produceren en leveren van de juiste funderingsblokken voor uw project. Aan de hand van uw locatie en bouwwerk adviseren wij u graag over de benodigdheden en komen dit persoonlijk bij u afleveren. Zowel de standaard prefab funderingsblokken als de funderingspoeren zijn producten die wij erg vaak leveren. Bij ons vindt u wel meer dan 70 verschillende types binnen het aanbod, zo is er ongetwijfeld het type funderingsblok te leveren wat u zoekt. Wij staan bekend om de goede kwaliteit en scherpe prijzen producten. Wij doen er alles aan om deze zo snel mogelijk bij u te komen leveren. 

Wilt u meer weten over de mogelijkheden of bent u benieuwd of we u van dienst kunnen zijn? Neem gerust contact met ons op. Onze gespecialiseerde medewerkers staan voor u klaar om al uw vragen te beantwoorden. Wij zijn bereikbaar via onderstaand contactformulier of bel ons op 0184-671600.

 
    Direct een offerte aanvragen?