Betonplaten 200x200cm: Hoogwaardige bedrijfsvloerplaten voor diverse sectoren

Betonplaten – ook wel bedrijfsvloerplaten genoemd – worden binnen diverse sectoren gebruikt voor het verharden van terreinondergronden met veel vrachtbewegingen. De industriële-, agrarische-, sport- en recreatiesector gebruiken betonplaten vaak om hun terreinen vlak en verhard te maken. In de meeste gevallen worden de betonplaten met een afmeting van 200×200 gebruikt voor het realiseren van een efficiënte betonnen verharding van terreinen of toegangswegen.

We produceren onze prefab betonplaten met gebruik van een speciaal betonmengsel, waardoor we betonplaten van hoge kwaliteit garanderen – met een zeer hoge chemische resistentie. Dat maakt onze betonplaten ook ideaal voor gebruik in de agrarische sector. Voor de agrarische sector leveren wij als complementair product betonnen sleufsilo-elementen.

betonplaten 200x200

Maatwerk betonplaten

Onze betonplaten zijn verkrijgbaar in de maatvoeringen 200x200x14cm en 200x100x14cm met de keuze uit een dubbele of enkele wapening. Ook beschikken de platen (bijna allemaal) over hijsvoorzieningen waardoor ze makkelijk te verplaatsen zijn.

Heb je betonplaten in maatvoeringen nodig buiten onze catalogus modellen? Wij kunnen de platen op maat voor je maken. Neem contact met ons op via het contactformulier of bel naar 0184 – 67 16 00.

Kwaliteitsgarantie

Wij hanteren kwaliteitssystemen die voldoen aan certificeringen voor het ontwerp, de productie en levering van betonnen bouwelementen. Als certificaathouder van verschillende kwaliteitsverklaringen en productcertificaten garanderen wij prefab betonelementen van de hoogste kwaliteit.

Offerte aanvragen: Ga in beton met Van Dijk Beton

Bij Van Dijk beton vinden we het belangrijk zaken te doen op basis van transparantie en vertrouwen. Wij leveren je de beste kwaliteit bedrijfsvloerplaten tegen een scherpe prijs. Voorafgaand ontvang je van ons een uitgebreide prijsindicatie waarin staat beschreven hoe de prijs is opgebouwd en waarin de productieplanning staat weergegeven. Een deel van de transparantie houdt in dat wij je tijdens het gehele proces goed op de hoogte houden.

Wij doen altijd ons uiterste best om je aanvraag zo spoedig mogelijk te voldoen waarbij rekening wordt gehouden met jouw planning. Een deel van onze prefab betonelementen kunnen wij direct vanuit voorraad leveren.

Onze specialisten staan voor je klaar met advies en informatie over onze producten. Wij zijn tijdens werkdagen bereikbaar via 0184 – 67 16 00. Ook kun je snel en eenvoudig een bericht achterlaten via het contactformulier.

Direct een offerte aanvragen?